Home»Muzika»Pevač Måneskina Damjano David nastupio u Torinu sa slomljenom nogom i pomenuo aferu “kokain”: Zabavljate se, samo ne prilazite stolu…

Pevač Måneskina Damjano David nastupio u Torinu sa slomljenom nogom i pomenuo aferu “kokain”: Zabavljate se, samo ne prilazite stolu…

6
Shares
Pinterest Google+
Maneskin/Photo: ZouTube screenshoz
Maneskin/Photo: ZouTube screenshoz

Damjano David, frontmen grupe Måneskin, koji je prošle godine doveo Evroviziju u Italiju, pojavio se sinoć posle takmičarskog dela na sceni u Torinu – sa polomljenom nogom.

Iako se gips nije video od širokih pantalona koje je nosio, a nije imao ni štaku, bilo je jasno da je povreda ozbiljna jer su svi navikli da Damjano skače po sceni, a to se ovog puta nije dogodilo. On je svakako uspeo profesionalno da odradi nastup i otpevao “Supermodel” i delić nove numere, a prethodno je svojim fanovima na Instagramu poručio da ne brinu za njega. Ipak, nije otpevao pobednički hit “Zitti e buoni” koji su svi očekivali, a tokom razgovora sa voditeljem bilo je očigledno da trpi prilične bolove.

I ŠTA ĆEMO SAD?! KONSTRAKTA NIJE POBEDILA NA EVROVIZIJI, ALI NAM JE POKAZALA DA SVETLO NA KRAJU TUNELA IPAK POSTOJI…

Nijedan dosadašnji pobednik Evrovzije ikada, poput Måneskina, nije doživeo ovako veliku popularnost širom sveta i odmah ušao na američko tržište, a ovakav profesionalizam je sigurno doprineo tome.

Prošle godine Damjana su optužili da je koristio kokain tokom manifestacije, pa je on čak i uspeo da se našali na tu temu, poručivši takmičarima:

– Uživajte i zabavljajte se, samo ne prilazite stolu – rekao je, aludirajući na snimak na kojem se vidi kako, navodno, šmrče kokain sa stola.

Pogledajte nastupMåneskina iz Torina:

Previous post

Džijudžicu singlom "Čudno vreme" najavio mini LP "Najzad u beskraj"...

Next post

Kartman je malo nervozan... Pogledajte tizer za novi specijal "South Park: Streaming Wars"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *