Home»Kultura»11. festival Takt od 15. do 18. septembra u Novom Sadu

11. festival Takt od 15. do 18. septembra u Novom Sadu

4
Shares
Pinterest Google+
Elektrč;na gitara/Photo: Pixabay
Elektrč;na gitara/Photo: Pixabay

11. po redu TAKT Fest održaće se tradicionalno u septembru, od 15. do 18. 9. 2022.  Ove godine dom gestivala je Indexova Tribina (Jirečekova bb.) na novosadskom Keju u neposrednoj blizini Univerzitetskog kampusa.

Prijave za mlade kantautore otvorene putem linka http://taktfest.org/registration/indexE.php

TAKT fest je multimedijalni, interkulturalni festival koji se organizuje 11. put za redom u Novom Sadu. Počeo je kao festival koji je pružao podršku onima koji nisu imali prostora na velikim festivalima. Tokom godina, postao je internacionalni i prepoznatljivi po promociji i negovanju autentičnog umetničkog stvaralaštva.

Takt festival. plakat
Takt festival. plakat

Takmičari dolaze sa i bez iskustva, afirmisani i neafirmisani, a osim u takmičarskom muzičkom delu festivala, učestvuju i u svim ostalim aktivnostima tokom višednevnog festivala: filmskom i pozorišnom delu, performansima, koncertima, tribinama, radionicama i druženju sa učesnicima iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Hrvatske, Poljske, Slovačke, Francuske i iz drugih zemalja.

Organizator TAKT festa je Asocijacija Kulturanova, jedna od najuspešnijih organizacija u oblasti kulture iz Srbije, što potvrđuju i brojni internacionalni projekti tokom gotovo 20 godina postojanja. Kulturanova pokreće interkulturalni i intersektorski dijalog u društvu, podstičući kreativnost mladih kroz umetničku edukaciju, produkciju kulturnih sadržaja i unapređivanje javnih politika u oblasti kulture i mladih. Svoje programe realizuu kroz četiri programske celine: Teatarnova, Muzikanova, Medianova i Futuranova.

Mile Kekin na TAKT-u 2021🤘

Naš festival svake godine upotpunjuju oni koji su priznati, uspešni, koji dolaze sa domaće i regionalne scene. 🏆

Zahvalni smo što podržavaju naš festival i što pomažu mladim kantautorima kroz savete, kritike, razgovore i deljenje islustva.🙋‍♂️🙋‍♀️

I ove godine smo tu, čekamo vas u Novom Sadu, u septembru.🍀

Prijave su na linku:
http://taktfest.org/registration/

Posted by TAKT festival on Saturday, 2 April 2022

Previous post

Glumac Fred Vord preminuo pod još nepoznatim okolnostima

Next post

Boris Leiner: Johnnyjev povratak bio bi ravan povratku Isusa, neuništiv je i on bi pomirio zavađena plemena

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *