Home»Muzika»Homeland»“Twenty Twenty One“… Promocija albuma Jožefa Nađa 18. maja u Multimedia Music Record Store

“Twenty Twenty One“… Promocija albuma Jožefa Nađa 18. maja u Multimedia Music Record Store

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Promocija albuma “Twenty Twenty One“ violiniste, kompozitora i predavača Jožefa Nađa biće održana u sredu, 18. maja u 17:00 časova u Multimedia Music Record Store (Sremska 2).

Na promociji će o albumu govoriti autor Jožef Nađ, direktor diskografske kuće Multimedia Music Rodoljub Stojanović kao i violinista i violinar Filip Krumes.

Osim autora, na ovom druženju biće prisutni i njegovi prijatelji i kolege muzičari koji su učestvovali na stvaranju albuma, a izdanje “Twenty Twenty One“ moći će da se kupi po promotivnoj ceni.

Jožef Nađ jedan je od nekolicine violinista na svetu koji se bavi modernom muzikom, sa veoma neobičnim i prepoznatljivim stilom i tonom.

Jožef Nađ/ Photo: Christine Paige (promo, MM)
Jožef Nađ/ Photo: Christine Paige (promo, MM)

Rođen je u Pančevu ali već dugo godina živi i radi u Bostonu. Od 2017. godine je profesor na gudačkom odseku Berklija, a od od prošle godine i u odseku za bendove.

Sarađivao je sa velikanima kao što su Billy Cobham, Didier Lockwood, Doug Aldrich, David Hull, Victor Bailey, James Montgomery i drugi. Objavio je 3 samostalna izdanja, nastupao je u SAD, Evropi i Kini sa svojim i drugim bendovima. Prepoznatljiv je po korišćenju efekata u toku nastupa.

MAŠTA JE URADILA SVOJE… VIOLINISTA JOŽEF NAĐ OBJAVIO ALBUM “TWENTY TWENTY ONE”

Ideju za album “Twenty Twenty One“ dobio je na početku pandemije, kada je, usled globanog zatvaranja odlučio da napravi nešto sa muzičarima sa kojima je sarađivao.

Na albumu su učestvovali Vasil Hadžimanov (klavijature i programing), Vladan Milenković (melodika, klavir i klavijature), Vladimir Samardžić (bas gitara), Dušan Gnjidić (bubnjevi), Ivan Aleksijević (klavijature), Milan Maksimović (trombon), Leleh Nađ (saksofon), Filip Krumes (violina), Jerome Giancola (bas gitara), Bruce Gertz (kontrabas), John Baboian (gitara), John Hyde (harmonika) i Michael Clarke (bubnjevi).

Na izdanju se nalazi sedam originalnih kompozicija i jedna obrada, “Little Wing” Džimija Hendriksa, koja je snimljena uživo u Portlandu (Maine, SAD), a zastupljeni su različiti žanrovi, od fanka, džeza, roka do popa.

Izdanje je dostupno na svim prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com, kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

Previous post

Snima se nova verzija kultnog srpskog horora "Leptirica"...  Priča se dešava u Beogradu i biće još strašnija od originala

Next post

Måneskin objavili novi singl, u subotu ga predstavljaju live na finalu Eurosonga

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *