Måneskin objavili novi singl, u subotu ga predstavljaju live na finalu Eurosonga

0
47
Maneskin/Photo: Marcus Cooper
Maneskin/Photo: Marcus Cooper

Globalna rok senzacija i pobednici prošlogodišnjeg Eurosonga, objavili su  novi singl “Supermodel”. Pesmu je bend napisao u Los Anđelesu,a producent pesme je čuveni Maks Martin (The Weeknd, Coldplay, Lejdi Gaga…) i njegov tim.

Novi singl Måneskina objavljen je upravo u momentu kada grupa proslavlja milijardu strimova koju je dostigao  singl “Beggin”.

Moderna kalifornijska produkcija i zarazni moderan gruv pokazuje da je Måneskin na ozbiljnom putu da postane svetska rok senzacija. Pesma je inspirisana mnogim ličnostima koje su članovi grupe sreli tokom njihovog boravka u Los Anđelesu:

– Napisali smo “Supermodel” tokom četiri meseca koje smo proveli u Los Anđelesu. Bili smo iznenađeni ali i zaintrigirani kako ljudi tamo brinu o ideji “selebritija” i statusu, odnosno koliko su opsednuti izgledom i vezama koje imaju sa poznatima.

Počeli smo razmišljamo na tu temu i zamislili misterioznu Supermodel devojku. Ona je stvarno cool, zabavna i veoma društvena, ali u stvarnosti je problematična, krije tugu i zavisnost. Na neki način je voliš, zato što ona zna kako da se zabavlja, ali istovremeno, želiš da je izbegneš, zato što ćete uvaliti u nevolju – izjavili su članovi grupe.

Naravno, Måneskin će premijerno ovu pesmu izvesti na finalnoj večeri takmičenja Eurosong 2022, 14.maja,  koje se ove subote održava u Torinu i na taj način proslaviti svoju trijumfalnu prošlogodišnju pobedu koja  grupu vinula u muzičku stratosferu.

MANESKIN NA COACHELLI SVIRALI OBRADU HITA BRITNI SPIRS I SVI SE SLAŽU… BOLJE JE OD ORIGINALA

Måneskin će otpočeti svoju Loud Kids turneju 31.oktobra po Americi, a prvi koncert je već rasprodati Sijetl, nakon koga odlaze u takođe rasprodati Njujork, San Francisko, Atlantu i Vašington, a kraj ovog dela turneje je rezervisan  za Los Anđeles. Nakon toga grupa se vraća u Evropu, tokom 2023.godine na već rasprodatu turneju, koja uključuje O2 arenu u Londonu, Accor arenu u Parizu i Mercedes-Benz arenu u Berlinu. Sve datume turneje možete pogledati na linku: www.vivoconcerti.com

TREBALO JE DA DOĐU U BEOGRAD, ALI… MANESKIN ĆEMO IPAK GLEDATI U KOMŠIJSKOM DVORIŠTU

Zahvaljujući kombinaciji klasičnog i modernog rock and roll zvuka, Måneskin vraćaju ovaj žanr na svetske top liste, uspevši da za par godina osvoje svet i postanu jedna od najpopularnijih grupa njihove generacije, što je neverovatan uspeh za mladu ekipu muzičara koja je počela svirajući na ulicama Rima, 2015.godine.

Damiano (glas), Victoria (bas), Thomas (gitara) i Ethan (bubnjevi) svojim novim singlom dokazuju da su jedan od najuzbudljivijih bendova današnjice.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime