Eva Mendes se vraća filmu posle 10 godina pauze… ali ima dva uslova

0
56
Eva Mendes/Photo: YouTube screenshot
Eva Mendes/Photo: YouTube screenshot

Eva Mendes poslednji put pojavila se na filmskom platnu u sporednoj ulozi u filmu “Misterija izgubljene reke” (Lost River) koji je režirao njin suprug Rajan Gosling. Posle toga ovaj je slavni par dobio dve ćerke a Eva Mendes potpuno se posvetila porodičnom životu.

Gostujući u emisiji “The View” izjavila je kako planira da se vrati glumi, ali pri tome ima neke specifične zahteve.

– Projekat mora da bude zabavan. Međutim, neću snimati scene nasilja, neću snimati scene seksa – izjavila je Eva Mendes. Na pitanje voditeljke hoće li okončati glumačku pauzu ako se pojavi filmski projekt koji će ispuniti njene zahteve, ona je odgovorila “Nadam se tome”.

Poslednji film u kojem je Eva glumila glavnu ulogu bila je drama iz 2012. godine “Girl in Progress” koju je režirala Patriša Ridžen i koji je finansijski propao u bioskopima. Iste godine imala je sporednu ulogu u hvaljenim filmovima “Gresi očeva” (The Place Beyond the Pines) Dereka Ćanfransa i “Sveti motori” (Holy Motors) Leosa Karaksa.

DŽEJSON MOMOA U 10. NASTAVKU “FAST AND FURIOUS”?

U glasinama koje kruže navodi se kako bi Eva Mendes mogla da se vrati ulogom u franšizi “Brzi i žestoki”. Mendes se prvi put pojavila u toj franšizi ulogom Monike Fuentes u filmu “2 Fast Furious” 2003. godine a potom se pojavila u maloj ulozi u filmu “Fast Five” iz 2011. godine. Trenutno se snima film “Fast X”, deseti deo franšize “Brzi i žestoki” ali Eva Mendes službeno se ne spominje kao jedna od glumica.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime