Džastin Hokins (The Darkness): Džon Bon Džovi zvuči kao da mu je potrebna terapija, neko mora da mu kaže da prestane…

0
203
Oglasi
Bon Džovi/Photo: YouTube printsvreen
Bon Džovi/Photo: YouTube printsvreen

Koliko god voleli Džona Bon Džovija, mora se priznati da njegovo pevanje nije kao što je nekada bilo. To je primetio i njegov kolega Džastin Hokins iz benda The Darkness i naveo da mu frontmen grupe Bon Jovi zvuči “umorno” dok izvodi svoje hitove.

BON DŽOVI IMA SAVET ZA KLINCE KOJI TEK POČINJU: KO VAS JE SLAGAO DA NE MOŽETE PONOVO IZMISLITE TOČAK?

– Zvuči kao da mu je potrebna neka vrsta (vokalne) terapije. Ne zvuči kao da je polip ili neka kvržica na njegovim glasnim žicama, jer bi to bilo nepredvidljivije – udarao bi po notama, a onda bi ona škripala i učinila bi nešto neočekivano. Ali to se ovde ne dešava. Ovo zvuči kao da je super umoran – rekao je Hokins u svojoj emisiji na YouTubeu “Justin Hawkins Rides Again”, prenosi NME.

Hokins je teoretisao da dok je Džon Bon Džovi pevao u nižem tonu, nije uspeo da pronađe “mišićno pamćenje” u svom glasu.

– Ne zvuči mi kao da ima oštećenja. Nisam doktor, ali sam ranije imao problema sa glasom. Sve sugeriše neke probleme koji mogu imati veze sa sluhom. Nije zabavno gledati ovo, i nije zabavno posmatrati jednog od velikana… On je sjajan pevač – oduvek je bio – ali ovo zvuči kao da ga nešto izjeda iznutra – rekao je Hokins i dodao:

PLJUŠTE KRITIKE NA BON DŽOVIJEVU OBRADU “FAIRYTALE OF NEW YORK”, REAGOVAO I ŠEJN MEKGOUAN

– Osećam da ljudi oko njega moraju da mu kažu da prestane – naveo je Hokins.

HL/Izvor: nme.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime