Home»Muzika»Snimi (n)ovo… El Records festival mladih izvođača u KSET-u

Snimi (n)ovo… El Records festival mladih izvođača u KSET-u

4
Shares
Pinterest Google+
Wilhelmina Agnes - Promo (Doringo Photography)
Wilhelmina Agnes – Promo (Doringo Photography)

Manje je od godinu dana prošlo od osnivanja izdavačke kuće za mlade izvođače El Records, a ova ekipa mladih kreativaca, mahom studenata, koja vodi izdavačku kuću već najavljuje prvi El Records festival pod geslom Snimi (n)ovo! Misija El Recordsa je da stvori scenu mladih ljudi željnih dobre muzike – i izvođača i publike koji će se međusobno podržavati i pružiti mladim muzičarima priliku za profesionalno bavljenje muzikom. Festival će se održati u četvrtak 12. maja u KSET-u s početkom u 20 sati, a nastupaće: Slanci, Jabadera, Wilhelmina Agnes & The D.O.L.L.S. te Linija 109.

Snimi novo, plakat
Snimi novo, plakat

Slanci su četvoročlani zagrebački autorski bend koji svira hitoidni alternativni rock. Nedavno su objavili svoj prvi album “Iza ugla” koji je najavljen spotom za singl “Jutro”. Ulestvovali su na festivalu “Čuješ?” 2020. u KSET-u, autori su himne za humanitarni projekt RokOtok Domagoja Jakopovića Ribafisha, a kao finalistima 24. HGF-a, pesma “Jutro” objavljena je na CD kompilaciji najboljih novih demo bendova 2020. godine.

Jabadera je četvoročlani studentski alt rock bend koji iza sebe ima desetine nastupa u klubovima i na festivalima, a u jesen 2021. objavili su svoje prvo izdanje – EP „Najbolje što znam“. Nedugo nakon izlaska albuma, objavljen je i spot za singl “100 razloga”. Singl je uvršten na festivalsku kompilaciju 25.HGF – Najbolje od demo scene 2021.

Wilhelmina Agnes mlada je glam rock kantautorka iz Zagreba. U jesen 2021. objavljuje svoj prvi singl “Taste Of Tears” za koji je snimila i video spot. Potom objavljuje i spot za singl “Crystal Eyes Of Yours” a potom konačno i debitantski album “State Of Mind”. Od nedavno nastupa uz prateći bend The D.O.L.L.S.

Ulaznice je moguće kupiti po pretprodajnoj cijeni od 25 kuna u KSET-u ili putem sistema Entrio, odnosno 40 kuna na dan koncerta.

https://www.entrio.hr/event/el-records-snimi-novo-11288

Previous post

4 Maljčika na Kolarcu opet spojila Divljana i Prokofjeva

Next post

Dead Can Dance... Koncertna atrakcija world music scene 12. maja u beogradskoj Areni

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *