Objavljen prvi trejler za film “Avatar: Put vode”

0
62
Avatar: Put vode/ Photo: Promo (MegaComFilm)
Avatar: Put vode/ Photo: Promo (MegaComFilm)

Objavljen je prvi trejler za nastavak sage “Avatar: Put vode“ (Avatar: The Way of Water) o čudesnim stanovnicima zemlje Pandore koji prikazuje nova bića – ribe koje lete, Na’vi narod i građanski rat među njima.

Zoe Saldana će ponoviti ulogu Na’vi princeze Nejtiri, a Sem Vortington se takođe vraća kao čovek koji je postao Na’vi, Džejk Sali.

Smešten više od decenije posle događaja iz prvog filma, “Avatar: Put vode“ priča o porodici Sali (Džejk, Nejtiri i njihova deca), nevolji koja ih prati, bitkama koje vode i tragediji koju trpe.

U režiji Džejmsa Kamerona i produkcije Kamerona i Džona Landaua, u filmu glume Zoi Saldana, Sem Vortington, Stiven Lang, Klif Kertis, Džoel Dejvid Mur, Edi Falko, Džemejn Klement i Kejt Vinslet. Sinonim za glumicu naučne fantastike je Sigurni Viver koja će se, takođe, vratiti kao potpuno novi lik.

Podsetimo, popularno ostvarenje “Avatar”, Džejmsa Kamerona je od premijere 2009. godine do aprila 2019. godine držao rekord sa najvećom ostvarenom zaradom, kada  ga je prestigao film “Osvetnici: Kraj igre”, međutim “Avatar“ se ponovo vratio na prvo mesto, na kom stoji i danas.

Jedan od razloga što je publika gotovo trinaest godina čekala na nastavak, objasnio je Džejms Kameron, je što je većina filma snimana pod vodom.

Dugoočekivani nastavak “Avatar” sage publika će moći da pogleda u bioskopima od 15. decembra ove godine.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime