Home»Muzika»Ova beba mora biti metalac… Žena se porodila na koncertu Metallice na stadionu u Brazilu, dok je bend svirao “Enter Sandman”

Ova beba mora biti metalac… Žena se porodila na koncertu Metallice na stadionu u Brazilu, dok je bend svirao “Enter Sandman”

1
Shares
Pinterest Google+
Metallica/Photo: YouTube printscreen
Metallica/Photo: YouTube printscreen

Džojs M. Figueiro bila je trudna 39 nedelja i sedela je u posebnom prostoru na koncertu Metallice u Brazilu kada su njene kontrakcije počele tokom seta. Ona je objavila detalje o neobičnom rodnom mestu svog sina na Instagramu – a bend je podelio vest sa fanovima.

Supermarketi, automobili i liftovi su samo neka od neobičnih mesta rođenja beba koje su neplanirano brzo stigle na svet.

ŽENA, MAJKA, METALKA… SVOJOJ DECI DALA IMENA – SLAYER, PANTERA I METALLICA

Ali jedno novorođenče u Brazilu sada sigurno polaže pravo na najveći rokenrol dolazak svih vremena.

Luan Figueiro rođen je na svirci Metallice na stadionu Couto Pereira u brazilskoj južnoj državi Parana – uz zvuke “Enter Sandman”, kako je otlrila njegova mama.

Čuveni bend podelio je detalje rođenja sa svojih 8,2 miliona pratilaca na Instagram storiju.

Džojs, koja je kupila ulaznicu za koncert još pre tri godine, rekla je da je bila trudna 39 nedelja i da je sedela u posebnom delu za publiku kada su njene kontrakcije počele tokom seta.

Pošto su ostale još samo tri pesme, plan je bio da je odvezu u bolnicu kolima hitne pomoći – ali “više nije bilo vremena”.

NEKO U PORODILIŠTU BAŠ VOLI NU-METAL… BEBA GREŠKOM DOBILA IME – KORN!

Deleći vesti u postovima napisanim i na portugalskom i na engleskom na Instagramu, gospođa Figueiro rekla je da je njen sin “rođen baš tamo” na stadionu dok je bend svirao svoj najveći hit “Enter Sandman”.

– Ceo dan je bio veoma lud – rekla je ona, dodajući da se našalila da će se dečak zvati Džejms Ulrih – po frontmenu Metallice Džejmsu Hetfildu i bubnjaru Larsu Ulrihu.

Gospođa Figueiro je rekla da je primila mnogo poruka o rođenju svog sina i zahvalila se dobronamernima na podršci.

“Fizički sam sjajno i pokušavam da razumem kako se to dogodilo”, napisala je ona i dodala: “Hvala svima na ljubavi i brizi”.

NEROĐENA BEBA SNIMILA DEBI ALBUM… I NE, NE ŠALIMO SE…

Bio je to neobičan dolazak na svet, ali mali Luan nije prva beba koja se rodila na svirci. 2019. godine, jedna žena se porodila tokom svirke Pink na stadionu Enfild u Liverpulu – i navodno je devojčici dala ime Doli Pink.

HL/Izvor: news.sky.com

Previous post

Ne cvikaj generacijo... poručuju učitelj Mirko iz Odžaka i njegovi đaci: Pogledajte njihovu obradu legendarne pesme Atomskog skloništa

Next post

Svečano otvaranje Beldocsa u Domu omladine uz srpsku premijeru filma "Muzej revolucije" Srđana Keče...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *