Home»Muzika»Homeland»Ne cvikaj generacijo… poručuju učitelj Mirko iz Odžaka i njegovi đaci: Pogledajte njihovu obradu legendarne pesme Atomskog skloništa

Ne cvikaj generacijo… poručuju učitelj Mirko iz Odžaka i njegovi đaci: Pogledajte njihovu obradu legendarne pesme Atomskog skloništa

3
Shares
Pinterest Google+
Deca i Učitelj/Photo: screenshot
Deca i Učitelj/Photo: screenshot

Učitelj – roker Mirko Miljković i članovi školskog benda Osnovne škole “Branko Radičević” iz Odžaka, koji su pre dve godine skrenuli pažnju na sebe snimivši spot podrške za Dušana Kojića – Koju, lidera Discipline kičme, sa svojom sjajnom verzijom pesme “Neukusu treba reći ne”, sada na svojoj platformi na Yutubeu imaju novi projekat koji vraća nadu da će, jednog dana, u ovoj zemlji sve biti kako valja.

STIGAO SPOT ZA KOJU…  ŠKOLARCI IZ ODŽAKA, IZ SVEG GLASA: “NEUKUSU TREBA REĆI NE”

Sada pod nazivom Deca i Učitelj snimili su cover kultne pesme Atomskohg skloništa “Ne cvikaj generacijo”, za koju su su snimili i spot. Klinci su snimanju pristupili punog srca, a podrška su im i ovaj put bila Miljkovićeve kolege muzičari.

Bend čine Deca i Učitelj čine Borivoje Janačković (bubnjevi), Vladan Terzić (bas gitara). Mirjana Đorđević (klavijature) i Mirko Miljković (solo gitara).

Miks i master šesme uradio je Dragan Alimpijević Pik iz studija “Road” iz  Rumenke, a ta spot je bio zadužen David Jovanović – Ledeni Sever.

U spotu su učestvovali: Dejan Ćurčija, Milan Tucakov, Ognjen Mihajlović, Vladimir Čubrilo Šejn, Vojislav Đorđević, Danilo Kostić, Nikola Ćirić, Dragan Santrač, Milica Majstorac.

Pogledajte spot za “Ne cvikaj generacijo”:

Previous post

Stigla je... "Agrikultura" Dubioze kolektiv - osam "monumentalnih" pesama umesto psihoterapije

Next post

Ova beba mora biti metalac... Žena se porodila na koncertu Metallice na stadionu u Brazilu, dok je bend svirao "Enter Sandman"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *