Hirurgija je novi seks… Pogledajte uznemirujući trejler za novi film Dejvida Kronenberga

0
118
rimes of the Future/press promo
rimes of the Future/press promo

Majstor tzv. body horora Dejvid Kronenberg vraća se žanru u kome je snimio neke od svojih najpoznatijih filmova. “Crimes of the Future” smešten je u budućnost u kojoj mnogi ljudi imaju sindrom ubrzane evolucije, što uzrokuje rast novih telesnih organa.

U filmu glumi Vigo Mortensen kao Sol Tenser, avangardni izvođač koji pokazuje svoje organe koji se stalno menjaju uz pomoć svoje partnerke Kapris (Lea Sejduks). U međuvremenu, Timlin (Kristen Stjuart), istražiteljka iz Nacionalnog registra organa, pokušava da istraži problem, što dovodi do nekih vrlo vrlo uznemirujućih trenutaka.

Dejvid Kronenberg - rimes of the Future, promo
Dejvid Kronenberg – rimes of the Future, promo

“Operacija je kao seks, zar ne?”, Timlin šapuće Tensenu. “Je li?” pita on. “Mmm”, kaže ona, “znaš da jeste. Hirurgija je novi seks”. Videt ćemo i mnoge ogromne igle i hirurške rane i čoveka kojme je izraslo desetak ušiju i zašivene su mu oči i usta. Divota.

“Zločini budućnosti” biće Kronenbergov prvi dugometražni film od “Map to the Stars” iz 2014., a očekuje se njegova premijera na filmskom festivalu u Kanu u svibnju pre nego što krene u u redovnu bioskopsku distribuciju  početkom sledećeg mjeseca.

Pogledajte trejer (upozorenje: uznemirujući sadržaj):

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime