Veliki povratak Meg Rajan… Sa Dejvidom Duhovnijem igraće, naravno, u romantičnoj komediji

0
113
Meg Rajan/Photo: YouTube screenshot
Meg Rajan/Photo: YouTube screenshot

Zvezda romantičnih komedija kao što su “Kada je Hari upoznao Sali”, “Besani u Sijetlu” i “Stigla vam je pošta”, jedinstvena Meg Rajan rešila je da se odvoji od svog rom-kom nasleđa iz ’90-ih tako što će režirati i igrati u filmu “Šta se desilo posle” (What Happens Later), rame uz rame sa Dejvidom Duhovnijem (Dosije Iks, Kalifornikacija), ali to je ipak bilo lakše odlučiti nego učiniti.

Jer film, inače baziran na predstavi “Zvezda padalica” Stivena Dica, koji je i jedan od scenarista, opisan je kao – “odrastao i nostalgični pogled na romantičnu komediju”. Nije šija, nego vrat.

“What Happens Later” prati bivše ljubavnike Vilu (Rajan) i Bila (Duhovni) koji se sreću deceniju nakon raskida na aerodromu, oboje u tranzitu, oboje u zavejanoj noći zbog koje su svi letovi odloženi.

NA 30. ROĐENDAN LEGENDARNOG FILMA NJUJORŠKI RESTORAN ORGANIZOVAO TAKMIČENJE U – GLUMLJENJU ORGAZMA

Vila je i dalje tvrdoglava, nezavisna žena kakva je uvek bila, slobodna od bilo kakvih okova. Bil, koji se nedavno rastavio sa ženom, pokušava da dovede svoj život i svoje veze sa suprugom i ćerkom u red.

Oboje žele da što pre stignu kući, ali u toku te jedne noći nevoljno će osetiti bliskost jedno s drugim i potrebu da preispitaju zajedničku prošlost, ali i zapitaju šta je moglo biti i šta bi ponovo moglo da bude. Ali kada se njihova sećanja na tu istorjiu potpuno raziđu, postavlja se pitanje – i šta će sad?

Film bi trebalo da bude objavljen 2023. godine.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime