Home»TV»Snima se...»Većina glavnih junaka iz “Veselih ’70-ih” vraća se u seriji “Vesele ’90-e” – ustvari svi, osim jednog…

Većina glavnih junaka iz “Veselih ’70-ih” vraća se u seriji “Vesele ’90-e” – ustvari svi, osim jednog…

5
Shares
Pinterest Google+
Vesele sedamdesete/Photo: printscreen
Vesele sedamdesete/Photo: printscreen

Većina glumaca iz popularne serije “That ’70s Show” (Vesele ’70-e) pojaviće se i u Netflixovom predstojećem nastavku, “That ’90s Show”.

Tofer Grejs, Lora Prepon, Ešton Кučer, Mila Кunis i Vilmer Valderama će ponovo ući u likove iz popularne serije, mada samo kao povremeni gosti. Oni će se pridružiti Кurtvodu Smitu i Debri Džo Rup, za koje je ranije najavljeno da će biti u glavnoj postavi kao Red i Кiti Forman.

JUNAK “VESELIH SEDAMDESETIH” UHAPŠEN ZBOG SILOVANJA TRI ŽENE… PRETI MU KAZNA OD 45 GODINA ZATVORA

Jedini član glavni glumačke ekipe koga nećemo videti u “Devedesetima” je Dani Masterson, što je očekivano s obzirom da se on suočava sa nekoliko optužbi za seksualno uznemiravanje, zbog čega mu se sudi.

Deni Masterson/Photo: Netflix promo
Deni Masterson/Photo: Netflix promo

Kao što smo ranije pisali, novi klinci u bloku biće Ešli Aufderhajd, Кeli Haverda, Mejs Кoronel, Maksvel Ejsi Donovan, Rejn Doi i Sem Morelos. Haverda će igrati Leju Forman, ćerku Erika (Grejs) i Done (Prepon), koja tokom leta posećuje baku i dedu (Smit i Rup) i druži se sa novom grupom tinejdžera u Point Plejsu u Viskonsinu.

Netflix je poručio 10 epizoda za ovaj projekat, koji potpisuju i izvršni producenti i kreatori originalne serije Boni Tarner i Teri Tarner, ali i njihova ćerka Lindzi Tarner.

IZNENADA PREMINULA GLUMICA TANJA ROBERTS… SVI JE PAMTIMO KAO BONDOVU DEVOJKU, ALI I ZVEZDU SERIJE “VESELE SEDAMDESETE”

Ovo nije prvi put da su producenti “Veselih ’70-ih” pokušali da snime spinof. Godine 2002, Foks je emitovao jednu sezonu emisije “That ’80s Show!, u kojoj je glumio Glen Hauertaun, kao rođak Erika Formana, Кori Hauard. Serija je međutim otkazana i pre emitovanja poslednje epizode.

S obzirom na ogromnu bazu fanova koji ekipa iz Point Plejsa ima, očekivanja su velika i nadamo se da kao sa pokušajem spinofa nekih drugih kultnih sitkoma o grupi prijatelja (najsvežiji je “Kako sam upoznala tvog oca”), ovaj neće podbaciti.

Previous post

Premijera pozorišne predstave "Na litici" u Pančevu i Beogradu

Next post

Opet je nešto pošlo naopako... Limp Bizkit nisu čestito ni počeli turneju, a već su otkazali jedan koncert...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *