Šta se dobije kad se spoje Džejms Hetfild i Dejv Mastejn sa Pointer Sisters i Blue Oyster Cult?  Muzičko “kopile” koje postoji samo u svetu Bila Meklintoka…

0
37
Bill McClintock screenshot
Bill McClintock screenshot

Da li ste se ikada zapitali kako bi The Pointer Sisters zvučale sa Džejmsom Hetfildom iz Metallice i Dejvom Mastejnom iz Megadetha kao gostujućim vokalima? Naravno da niste. Do sada.

Jer, jedan čovek je stvarno to uradio. Spojio je muziku Metallice, Megadetha, Blue Oyster Culta i The Pointer Sisters u jednu stvarno bezbožničku kompoziciju.

BUDISTIČKI MONAH PEVA RAMONESE… NESTVARNE ZEN VERZIJE “ROCK ’N’ ROLL HIGH SCHOOL”, “TEENAGE LOBOTOMY” & “BEAT ON THE BRAT”

Evo u čemu je stvar; nema racionalnog razloga zašto bi spajanje i rekonstituisanje muzičkog DNK gore pomenutih umetnika u jedinstveni “kopile mix” trebalo da funkcioniše.  Ali nemojte nam samo verovati na reč. Evo kako su The Pointer Sisters’ “Neutron Dance” The Pointers Sisters,  “Symphony of Destruction” i “Tornado of Souls” Megadetha, “Master of Puppets ” Metallice i “Godzilla” Blue Oyster Culta brutalno sjebane, unakažene i zgnječene.

Suočimo se s tim, to svet Bila Meklintoka… Mi smo samo svratili tamo u prolazu.

HL/loudersound.com

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime