Home»Muzika»Opet je nešto pošlo naopako… Limp Bizkit nisu čestito ni počeli turneju, a već su otkazali jedan koncert…

Opet je nešto pošlo naopako… Limp Bizkit nisu čestito ni počeli turneju, a već su otkazali jedan koncert…

5
Shares
Pinterest Google+
Limp Bizkit/Photo: facebook, promo
Limp Bizkit/Photo: press promo

Na samom početku povratničke turneje ‘Still Sucks’ Limp Bizkit su bili prisiljeni da otkažu drugi nastup zbog mogućeg haosa koji je pretio koncertu.

Nu-metal grupa Limp Bizkit je trebalo da svira na Floridi u subotu uveče 30. aprila, ali malo pre nego što je u dvoranu puštena publika, nastup je otkazan.

SARADNJA DŽONA TRAVOLTE I FRONTMENA LIMP BIZKITA DONELA NAM JE – NAJGORI FILM U ISTORIJI… ZARADA: 3.153 DOLARA

Limp Bizkit su na društvenim mrežama napisali: “Jako nam je žao. Otkazivanje večerašnjeg nastupa nije bila naša odluka. Postojala je zabrinutost vezana za sigurnosti a sigurnost je na prvom mestu”. Potom su objasnili: “Prometori su nam rekli da su zabrinuti da bi mogao da postoji bezbednosni problem koji bi mogao da rezultira mogućim haosom i povredama što je dovelo do otkazivanj večerašnjeg nastupa. Sramota”.

Posle službenog otkazivanja nastupa grupe Limp Bizkit, support bendovi Wargasm i Scowl odsvirali su besplatan koncert u obližnjem Las Rosasu, a Limp Bizkit se oglasio na Instagramu kako bi uverio fanove da će se nastup zakazan za 3. maj održati.

PEVAČ FRED DURST KOČI NOVI ALBUM LIMP BIZKITA… PERFEKCIONISTA HOĆE DA BUDE – PERFEKTNO

Limp Bizkit su započeli svoju turneju “Still Sucks” u četvrtak 28. aprila s Fredom Durstom koji je započeo nastup sedeći u fotelji, odeven u svoj novi čudni izgled, i pevajući “Dad Vibes”, da bi na kraju seta doživeo invaziju na pozornicu tokom izvoženja pesme “Break Stuff”.

Prošle godine, Limp Bizkit je otkazao turneju “Limited Last Minute Post Pandemic Popup Party Edition” zbog “zabrinutosti za bezbednost”. Fred Durst je tom prilikom izjavio:

– Svi smo zajedno u ovome i svi, pojedinačno i kao celina, moramo da damo sve od sebe da budemo što odgovorniji i proaktivniji u borbi protiv širenja Covida. Spreman sam da odradim svoj deo. Da li si i ti?

 

Previous post

Većina glavnih junaka iz "Veselih '70-ih" vraća se u seriji "Vesele '90-e" - ustvari svi, osim jednog...

Next post

Jednu pesmu Robet Plant sluša svakog jutra...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *