Home»Muzika»Ono kad si superfan Gunsa, pa na ulici slučajno sretneš Eksla Rouza…

Ono kad si superfan Gunsa, pa na ulici slučajno sretneš Eksla Rouza…

6
Shares
Pinterest Google+
Eksl Rouz/Photo: instagram screenshot
Eksl Rouz/Photo: instagram screenshot

Kao ljubitelja muzike, susret sa jednim od vaših heroja može da bude prilično intenzivno iskustvo. Jedan superfan Guns N’ Roses po imenu Lusi Džonson je pre nekoliko dana dobila džekpot kada je srela Eksla Rouza na ulici u Kaliforniji, a ima i nekoliko fotografija susreta da to dokaže.

Za one koji ne znaju, Rouz navodno još uvek živi u kući u Malibuu (predstavljena je u video snimku za GN’R epsku baladu “Estranged”), koja se nalazi na brdu u kanjonu Latigo. Džonsonova nije potvrdila tačnu oblast u kojoj se nalazila kada ga je ugledala na ulici, ali njen ppis na Instagramu se odnosio na “the SoCal Life”, a na osnovu snimka, ona je bila u brdovitom predelu sa krivudavim putevima, tako da je najverovatnije lutala okolinom njegovog prebivališta.

EKSL ROUZ GODINAMA JE OSEĆAO DA MU SE NEŠTO STRAŠNO DESILO U DETINJSTVU, PA SE PODVRGAO REGRESIVNOJ HIPNOZI… BOLJE DA NIJE

Rouz  je lagano šetao kada mu je prišla devojka, a na osnovu fotografija vidi se da joj je prišao, zagrlio je i potpisao njen “Appetite for Destruction” vinil, sve sa osmehom na licu, a susret je podelio i na svom Instagram profilu.

“Ne mogu da verujem šta se desilo večeras! Precrtajte ovo sa liste. Dakle… Upoznala sam Eksla Rouza iz jednog od mojih omiljenih bendova Guns N’ Roses!”, napisala je Džonsonova u objavi na Instagramu. “Nakratko smo razgovarali o muzici, zagrlio me je i sve se dogodilo tako brzo. Još ne mogu da verujem. Potpisao mi je omot albuma. Bilo je jebeno sjajno. Opsednuta sam njima i sviram na gitari njihov album 24/7.”

DEJV GROL OTKRIO KAKO MU JE I ZAŠTO EKSL ROUZ POKLONIO “NAJLEPŠU JE***U GITARU KOJU JE IKAD SVIRAO”

Možemo samo da se nadamo da, s obzirom na to da je imala pri ruci kopiju “Appetitea”, Lusi zapravo nije progoniteljka slavnih, već da je ovo bio stvarno slučajan susret. U svakom slučaju, barem je izgledalo kao slučajna, prijateljska situacija. Džonsonova je rekla da je kupila album tog jutra u prodavnici Amoeba Music u Holivudu.

Pogledajte njen post: 

Previous post

Bolje i od CD-a i od vinila... Ti Boun Barnet predstavio Ionic Originals - potpuno novi analogni nosač zvuka, prvi će ga isprobati - Bob Dilan

Next post

Četvrti pozorišni festival "Upad" od 10. do 16. maja u SKCNS Fabrika

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *