Home»Muzika»Homeland»Vreme Čuda predstavili filmski spot za pesmu “Oči”: Hteli smo da uradimo nešto drugačije…

Vreme Čuda predstavili filmski spot za pesmu “Oči”: Hteli smo da uradimo nešto drugačije…

4
Shares
Pinterest Google+
Vreme čuda/Photo: Nebojša Babić, promo
Vreme čuda/Photo: Nebojša Babić, promo

Hard rok grupa Vreme čuda objavila novi video spot za pesmu “Oči” sa njihovog debi albuma objavljenog prošle godine za diskografsku kuću Multimedia Music.

Spot za pesmu “Oči” režirao je i montirao Vladimir Kurćubić Joja a kao direktor fotografije potpisan je Ilija Pejoski. Sniman je početkom februara ove godine i zamišljen je kao kratki film.

– Hteli smo da ovo bude nešto drugačije. Imali smo ideju o priči i to je sve na kraju Joja spakovao u scenario i posle režirao – kaže gitarista i frontmen benda Mihailo Ristić i dodaje da nije bilo dileme ko će raditi na ovom spotu: – Joja i Ilija su ekipa koja je radila na našem prvom spotu za pesmu ’Sanjam te’. Dobro se kapiramo, dobri smo prijatelji.

Glavnu ulogu u ovom “kratkom filmu” grupe Vreme čuda ima Iva Milanović.

– Iva je naša drugarica i fantastična glumica sa kojom nismo imali prilike da saradjujemo ranije. Vrlo je posvećena poslu, toliko da je učestvovala u pisanju scenarija i stvarno je bilo uživanje raditi sa njom. Beskrajno nam je drago što je baš ona odigrala ovu ulogu – kažu članovi benda.

Iva Milanović u spotu "Oči" grupe Vreme čuda/press promo
Iva Milanović u spotu “Oči” grupe Vreme čuda/press promo

Bend sa ponosom ističe i da se kao specijalni gost na pesmi pojavljuje i gitarista Dragutin Jakovljević Guta.

Mateja Nikolić (bas-gitara, čelo), Mihailo Ristić (gitara, vokal) i Vlada Migrić (bubanj) za ovu godinu planiraju da svoju muziku i uživo predstave publici. Prvi nastup očekuje ih 3. juna u Domu omladine Beograda kada će nastupiti kao gosti na koncertu Nikole Čuturila: 

– Biće nam velika čast da nastupimo te večeri. Čutura je jedan od naših heroja i gostovao je kao tekstopisac na našem prvom albumu, tako da će ova svirka za nas imati poseban značaj. 

Pesma “Oči” singl je sa albuma “Vreme čuda” objavljenog krajem 2021. godine za diskografsku kuću Multimedia Music. Album je dostupan na svim prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com, kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

Pogledajte spot za “Oči”:

Previous post

Nepoznati Balašević... Poslušajte prvi minut neobjavljene pesme "Panonskog mornara"

Next post

Bejbi se vraća na plesni podijum... Posle 35 godina u pripremi je nastavak kultnog "Prljavog plesa"

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.