Svi ćete na robiju! Poručuje novim singlom beogradski punk-rock bend Blast 77

0
67
Blast 77/Photo:: Marko Zorić
Blast 77/Photo:: Marko Zorić

Beogradski sastav Blast 77 je nastao sa željom i idejom da svira svoju omiljenu muziku – pank rok klasike nastale krajem sedamdesetih godina dvadesetog veka. Ubrzo je pod ovim uticajem nastao autorski materijal koji je sniman i produciran poslednje tri godine, a upravo objavljen na albumu prvencu u izdanju Mascoma.

Slavko Kozomora kao vokalni solista, Miloš Milosavljević i Goran Kosovac na gitarama, uz ritam sekciju u sastavu Nenad Tošović (bas gitara) i Goran Gorčić (bubnjevi), u trinaest žestokih pesama sa novog albuma daju omaž svojim idolima i uzorima čineći da pank-rok ponovo zvuči sveže i inspirativno.

Blast 77, cover-album
Blast 77, cover-album

Objavljivanje albuma prati odličan video spot za pesmu “Svi ćete na robiju”. Povodom objave albuma i novog singla, članovi benda Blast 77 izjavili:

– Službe, družbe, partije i bratije – sve nam to radi o glavi već više od pola veka pod velom tajni. Ali kada sve tajne nestanu – svi ćete na robiju! Kako je to Koja lepo rekao: Vreme je za pravdu, vreme je za istinu!

Promotivni koncert, na kojem će pored autorskog materijala svirati i najveće hitove pomenutog žanra, Blast 77 će održati u klubu Kuglaš u Beogradu, 20. maja, nakon čega će nastaviti sa promotivnim koncertima širom Srbije.

Debitantski album grupe Blast 77 je od 29. aprila dostupan na svim striming servisima. Pogledajte video spot za pesmu “Svi ćete na robiju”.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime