Svet se raspada po šavovima, a Arcade Fire objavili optimističan singl “Unconditional I (Lookout Kid)”

0
43
Vil Batler, Arcade Fire/Photo: wikipedia.org
Vil Batler, Arcade Fire/Photo: wikipedia.org

Arcade Fire objavili su optimističan singl “Unconditional I (Lookout Kid)”. Reč je o novom singlu s predstojećeg albuma “WE”.

Pesma je delomično već predstavljena nakon što je Vin Batler na Instagramu podelio jedan isečak 12. aprila.

ARCADE FIRE SINGLOM “THE LIGHTING I, II” NAJAVILI IZLAZAK NOVOG STUDIJSKOG ALBUMA “WE”

Bend je sada objavio “Unconditional I (Lookout Kid)” na svojim društvenim mrežama, uz natpis na Instagramu koji glasi: “Nema ničeg slatkog u bezuslovnoj ljubavi u svetu koji se raspada po šavovima. Trebamo jedni drugima, u svoj svojoj nesavršenosti”.

Pesma je nastavak “The Lightning I, II”, objavljenog u martu. To je oda puna nade i optimizma budućim generacijama suočenim s neizvesnostima sveta.

SPREMNI ZA MEDITACIJU? ARCADE FIRE OBJAVILI PESMU KOJA TRAJE – 45 MINUTA…

U razgovoru sa Zejnom Lovom na Apple Musicu 1, Vin Batler je objasnio kako je pevao svom sinu u budućnosti u toj pesmi.

– Zapravo sam samo nekako razmišljao o svom sinu i svetu s kojim se suočava i kako sam bio vrlo, vrlo, vrlo depresivno dete, posebno u srednjoj školi – rekao je i dodao: – Pokušavao sam da zamislim način na koji sam samo hemijski spojen sa sranjem s kojim sam se nosio u životu i s kojim moram da se nosim i sada u eri poput ove… I da ne spominjem sada, ali otprilike 10 godina od ovog trenutka, kad će se, jebote, baviti svime. I bilo je baš: ‘Čoveče, moraće da ima debelu kožu i jednostavno bude sposoban da podnese udarac i ima malo čvrstine’.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime