Home»Muzika»Šta se dešava s Linkin Parkom? Majk Šinoda nema dobre vesti za fanove…

Šta se dešava s Linkin Parkom? Majk Šinoda nema dobre vesti za fanove…

5
Shares
Pinterest Google+
Majk Šinoda/Photo: facebook@mikeshinoda
Majk Šinoda/Photo: press promo

Majk Šinoda, član legendarne grupe Linkin Park, otkrio je planove vezane za budućnost benda.

Muzičar je s fanovima pričao tokom streama na Twitchu gde je otkrio šta se događa s bendom, koji je prestao da snima i nastupa psole smrti frontmena Ćestera Beningtona.

– Jedina vest vezana za Linkin Park je to da svakih nekoliko nedelja pričamo. Razgovaram s ekipom ili delom ekipe. Nema turneje, nema nove muzike ni albuma u pripremi. To je to što želim da kažem i želim da znate da se to neće dogoditi. To je sve što ću trenutno da kažem i to govorim zato što svaki put kada bend nešto izjavi ili uradi, svi počinju da pumpaju priču o bendu, a ne želim da to radite jer samo ćete se razočarati. Ne radite to – rekao je Šinoda.

MAJK ŠINODA O NEOBJAVLJENOJ PESMI LINKIN PARKA “FRIENDLY FIRE”…

Inače, 2019. pojavila se vest da grupa traži novog frontmena, ali Šinoda je izjavio:

– To mi nije cilj. To je nešto što mora da se dogodi prirodno, a ako pronađemo nekog ko je odličan i mislimo da će se uklopiti, mogu da vidim da s nekim sarađujemo. Ali to neće biti zato što želimo da zamenimo Beningtona jer ne želim da se osećam kao da ga zamenjujemo.

“ONE MORE LIGHT”… OVAJ SPOT JE LINKIN PARK POSVETIO ČESTERU

Nedugo potom ponovio je da ne traže pevača o da ne želi ništa da predviđa, nego da pusti stvari da se razvijaju same od sebe.

Previous post

Ako ste (i dalje) fan "Avatara"... Otkriven naziv drugog dela i radnja filma

Next post

Nene Čeri najavila projekat "The Versions", album obrada svojih hitova koje je snimila sa nekim od najboljih muzičarki sveta

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *