Home»Muzika»Brass Against stigli u Evropu kao podrška na turneji Toola, dočekala ih poruka – NO PEE ZONE

Brass Against stigli u Evropu kao podrška na turneji Toola, dočekala ih poruka – NO PEE ZONE

5
Shares
Pinterest Google+
Sofija Urista, Brass Against/Photo: YouTube screenshot
Sofija Urista, Brass Against/Photo: YouTube screenshot

Brass Against trenutno sviraju na evropskoj tuneji sa grupom Tool, a odmah po prelasku okeana neko ih je podsetio da sada nastupaju u – “zoni bez mokrenja”.

Da podsetimo, prošlog novembra pojavio se snimak pevačice Brass Against Sofije Uriste kako urinira na lice obožavaoca tokom nastupa benda na festivalu Welcome To Rockville u Dejtona Biču na Floridi.

OVO JE NEŠTO NAJBIZARNIJE DOSAD VIĐENO NA ROK KONCERTIMA… PEVAČICA BENDA BRASS AGAINST NASRED BINE – URINIRALA PO FANU

Kasnije je objavljeno da lokalna policija istražuje incident, jer je Urista možda prekršila zakone o nepristojnom izlaganju. Grupi je takođe trajno zabranjen nastup na ovom festivalu.

Pevačica se potom izvinila na društvenim mrežama i rekla da ona “nije šokantna umetnica”.

“Uvek sam pomerala granice u muzici i na sceni“, napisao je Urista. “Te noći sam pomerila granice predaleko”.

Nastavila je: “Volim svoju porodicu, bend i fanove više od svega i znam da su neki bili povređeni ili uvređeni onim što sam uradila. Izvinjavam im se i želim da znaju da nisam htela da ih povredim”.

OGLASILA SE KONAČNO I PEVAČICA KOJA JE “PI…..” PO FANU: JA NISAM SKANDAL MAJSTOR, SVE JE BILO U IME UMETNOSTI…

Prošle subote (23. aprila) Brass Against su krenuli na put kako bi započeli svoju podršku Toolu na njihovoj evropskoj turneji 2022. godine.

Po dolasku na mesto održavanja – Kraljevsku arenu u Kopenhagenu, Danska – Uristu je dočekao znak koji je zalepljen na binu. Pisalo je: “NO PEE ZONE – urin se ne sme prosipati, stavljati, distribuirati, prskati, sipati i/ili širiti u ovoj zoni”.

Pevačica je podelila sliku poruke na svom zvaničnom Twitter profilu, naizgled ceneći smešnu stranu šale. Urista je snimak potpisala heštegovima #tool i #kopenhagen.

Iako nije potvrđeno, znak su tamo verovatno postavile poznate šaljivdžije iz Toola. Prošlog meseca, frontmen Mejnard Džejms Kinan objavio je snimak sebe kako zadirkuje bubnjara Denija Kerija sa dildom tokom svirke u SAD.

A MEHANIČARI FORMULE 1 OČIMA NE VERUJU… BUBNJARU GRUPE TOOL ZAMENILI DOBOŠ USRED KONCERTA, NIJE PROPUSTIO NIJEDAN JEDINI UDARAC

Još u februaru, bend je upao na scenu dok je Blonde Redhead svirao svoj poslednji termin podrške na turneji Toola u SAD. Kinan i kompanija obukli su duge plave i riđe perike dok su preuzimali set u Majamiju na Floridi.

HL/Izvor: nme.com

Previous post

Suosnivač Oasisa objavio: Moram na pauzu, imam rak krajnika...

Next post

Partibrejkersi, Zoster i Parampaščad prvi potvrđeni učesnici novog Festivala kulture Zabjelo u Podgorici

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *