Home»Muzika»Motus Vita Est sa “Stisnutom šakom” ide u nove pobede

Motus Vita Est sa “Stisnutom šakom” ide u nove pobede

5
Shares
Pinterest Google+
Motus Vita Est/ Photo: Mario Vukelić Biso
Motus Vita Est/ Photo: Mario Vukelić Biso

Motus Vita Est, legende zagrebačkog HC punka, snimili su novi video singl “Stisnuta šaka” u kojem se na fajterski način iskazuje prkos i otpor prema gubitničkom mentalitetu.

Nezgodna i teška vremena u kojima živimo kod nekih su pobudila letargiju i mirenje sa sudbinom, ali ne i kod Motusa, jer oni žestoko i agresivno, kao i uvek, govore da se sudbina stvara, a ne trpi i da je svako odgovoran za svoju sreću.

Iza čvrstog i žestokog zvuka pesme kroz tekst se provlači odlučan stav, koji je isto tako buntovan i angažovan, kao što je i optimističan. To je punk u samoj svojoj srži i to je ono što široka publika očekuje od ovog benda.

Spot je snimio i montirao reditelj Andrej Korovljev, a producent Vedran Kovačić Beli tonski je zabeležio i obradio pesmu.

Motusi su bend koji rado slušaju tri generacije pankera i rokera, a njihove pesme se pevaju i na žurkama kao i na uvek atraktivnim živim nastupima.

Uz šest studijskih albuma i dalje su vrlo žestoka i punokrvna koncertna atrakcija, koja iza sebe ima i uspešne turneje po Evropi.

Previous post

Irena Blagojević 20. maja u Domu omladine Beograda

Next post

Ajmo na koncert... Majkan uskoro kreće na turneju po Srbiji

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *