E-play 28. aprila u novosadskom Domu kulture

0
170
Oglasi
Photo: Promo
Photo: Promo

Beogradski alternativni bend E-play održaće koncert u četvrtak, 28. aprila u novosadskom Domu kulture.

– Poslednji put smo svirali u Novom Sadu u Fabrici krajem prošle godine gde smo imali jako lep koncert, a pre toga fenomenalan nastup na Exitu 2021. godine, i evo  dolazimo ponovo u četvrtak, 28. aprila u Novi Sad gde ćemo sa publikom podeliti neke, nadam se, lepe emocije. Ekipa Doma kulture ima jako lep pokretački duh i energiju i vidi se da im je stalo da razrade tu celu priču – tako da nam je čast da budemo deo toga – izjavila je Maja Cvetković.

E-Play, Maja Cvetković/Photo: Nebojša Babić
E-Play, Maja Cvetković/Photo: Nebojša Babić

Bend E-play osnovan je 1998. godine i karakterše ga veoma jedinstven zvuk distorziranog basa, drum & bass ritmova i atmosferične gitare.

Sastav iza sebe ima pet studijskih albuma, veliku listu samostalnih i festivalskih nastupa, učestvovao je i na više kompilacija i filmova.

E-play je bio izabran da predstavlja Srbiju na jednom od najvećih i najuticajnijih evropskih muzičkih festivala Holandski Eurosonic Noorderslag (ESNS), dobili su nagradu za pesmu godine za “Slobodu”, dobili su nagradu za pesmu godine od RTS i za pesmu koju su radili sa Bajagom “Hotel Jugoslavija”.

Prvih 100 ulaznice su u prodaju po promo ceni od 900 dinara, a dostupne su na GigsTix prodajnim mestima, kao i online. Posle toga cena ulaznice će biti 1100 dinara, a na dan koncerta koštaće 1300 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime