Veče glomazne poezije i rasklimatanog džeza … Rambo Amadeus 21. maja u Zvezdara teatru

0
37
Rambo Amadeus/Photo: YouTube printscreen
Rambo Amadeus/Photo: YouTube printscreen

Rambo Amadeus najavio je da će 21. maja, od 19:30, prirediti “Veče glomazne poezije i rasklimatanog džeza” u beogradskom Zvezdara teatru.

“Ponovo radi bioskop! Rambo Amadeus na pozorišnim daskama čita, recituje, prepričava i “pripevava” najglomaznije tekstove iz svog impozantnog opusa”, naveo je muzičar, čije je pravo ime Antonije Pušić.

RAMBO AMADEUS: IZREKA “SJAŠI KURTA DA UZJAŠI MURTA” IZMIŠLJENA JE PRE VIŠE STOTINA GODINA ZA POTREBE TADAŠNJIH DESPOTIJA

Naveo je i da će Ivan Aleksijević za klavirom biti zadužen da prati “vratolomne promene tema, raspoloženja i tempa, ali i svojim više nego duhovitim komentarima ‘dodaje gas’ ravnopravno veslajući u ovom ‘dvojcu bez kormilara'”.

Pridružiće im se i doajen džez scene kontrabasista Branko Marković “dajući neophodnu dubinu i liriku svojim instrumentom”.

“Veče glomazne poezije prerasta u jedinstvenu furioznu predstavu koja kroz lakonski, slikovit i nepretenciozan način hirurški precizno secira društvo i pojedinca koji pokušava u njemu da opstane i pronađe parče svoje sreće”, naveo je Rambo Amadeus.

RAMBO AMADEUS BLOKIRAO SOPSTVENU PESMU “MOTEL ČERNOBIL” NA YOUTUBEU… DOK TOPOVI PUCAJU, MUZE ĆUTE

Uz opasku: “Korona prošla, ‘Veče glomazne poezije’ došlo!” muzičar je dodao da će za 21. maj važiti sačuvane ulaznice za Veče glomazne poezije koje nije održano u martu 2020. zbog epidemioloških mera.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime