Razbijači hladnog beogradskog betona stižu u Kragujevac… Seljačka buna, Sanitarium i Sara Džesika Panker 14. maja u Domu omladine

0
38
Sara Džesika Panker (Wind Rock Up)/ Photo: AleX
Sara Džesika Panker (Wind Rock Up)/ Photo: AleX

Subota 14. maj je taj opaki datum, kada će se na jednom mestu skupiti i udružiti tri velika benda sa hladnog beogradskog betona – Sanitarium, Seljačka Buna i Sara Džesika Panker – u Kragujevcu.

Ta trojka će se ujediniti i napraviti šou epskih razmera, mix agrokulture, belih mantila i staklenih piva daće fenomenalne rezultate. Noge će vam cupkati u ritmu šutke, ruka posegnuti za još kojim pivom, a mozak želeti da se taj događaj nikad ne završi.

Svirka u Domu omladine počinje u 20h, a ulaznica je skromnih 400 kinti.

“Navali narode! Ubeleži datum, istetoviraj na čelo da ne zaboraviš i vidimo se tamo!”, poručili su momci iz bendova.

Seljačka Buna – nadaleko čuven asambl poljoprivrednika, donosioci agrometalne pobune još od 2005. godine, ovog puta sa novim materijalom, novom energijom ali i starim hitovima; uvek žestokim i beskompromisnim nastupom koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Sanitarium – beogradske galamdžije i kreatori buke na domaćoj sceni, pobednici svih živih festivala: 6. Bunt Rok Festival, Zaječarska Gitarijada, Rokerijada, Mobil Music Fest… i još dosta drugih! Oni hoće više, oni hoće sve!

Sara Džesika Panker – paklena petorka beogradske podzemne scene koja je prošle godine krenula jako da grabi ka vrhu, pankuju širom Srbije od 2019. Iza sebe imaju dva hit singla i još mnogo toga novog, što tek treba da čujete!

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime