Home»Muzika»Nikola Čuturilo nam 3 juna u Amerikani muzikom priča “Priče iz depoa”… bez zadrške i kalkulacije

Nikola Čuturilo nam 3 juna u Amerikani muzikom priča “Priče iz depoa”… bez zadrške i kalkulacije

4
Shares
Pinterest Google+
Nikola Čuturilo/Photo: Brajan Rašić
Nikola Čuturilo/Photo: Brajan Rašić

Nikola Čuturilo, beogradski rok autor, kompozitor, pevač i gitarista, održaće koncert u Domu omladine, u sali Amerikana, 3. juna sa početkom u 21h.

Ovom prilikom Nikola Čuturilo će sa svojim bendom promovisati visoko hvaljeno aktuelno izdanje, album pod nazivom “Priče iz Depoa”, koji u potpunosti prenosi autorsko umeće u kreiranju intimne i iskrene vlastite projekcije, izražene u maniru autentičkog zvuka rok muzike.

HL INTERVJU – NIKOLA ČUTURILO: LOŠI ĐACI ŽELE DA NAS PRETVORE U ROBOTE BEZ DUŠE, POTROŠAČE LOŠEG VAZDUHA…

Jedinstvenost ovog muzičara srpske rok scene, odražava se i u izuzetno visokom nivou prezentacije autorske muzike na živim nastupima, snažnoj energiji i odličnoj atmosferi.

– Pripreme za koncert su već u toku, ništa ne želim da prepustim slučaju jer želim da omogućim totalno uživanje i radovanje, kako sebi tako i svim drugarima na bini – kaže Nikola i dodaje: – To je najvažniji preduslov da damo ono najbolje od sebe i budemo na visini zadatka.

Pored izbora pesama sa poslednjeg albuma, bogata karijera biće predstavljena i izabranim pesmama i sa prethodnih izdanja; Nikoli i bendu  na pozornici će se pridružiti muzičari koji su učestvovali na snimanju posednjeg albuma, a biće i nekoliko iznenađenja.

Koncert počinje nastupom mlade grupe Vreme čuda, koja će predstaviti nekoliko pesama sa svog istoimenog debi albuma. Nikola takođe ističe:

– Moja je želja kao i uvek da sa ljudima u publici podelim radost, energiju, iskrenost i nadu. Svako ko bude sa nama 3. juna u Amerikani dobiće od mene sve što mogu bez zadrške i kalkulacije.

Nikola Čuturilo, beogradski je gitarista, pevač, tekstopisac i kompozitor koji već četiri decenije okupira srca i umove sofisticirane publike rocka širom Balkana.

Njegov sedmi studijski album Nikole Čuturila “Priče iz Depoa”, dolazi nakon velikog uspeha singlova “Sanjam te” i “Lice ulice” u 2021. godini, pokazujući njegovu snažnu, kreativnu i umetničku energiju. Album predstavlja kolekciju pesama: intimnu i iskrenu ličnu projekciju, sa konceptom dobro snimljenog živog benda na zadatku, sirovo, bez nepotrebne kozmetike.

Ulaznice su u prodaji na Ticket Vision blagajni u Domu omladine Beograda i onlajn, po ceni od 1.200 dinara.

Previous post

Florence + The Machine u susret novom albumu predstavili singl "Free"

Next post

Ilon Mask poručio Netflixu: Gubite pretplatnike jer vas je uhvatio "virus osvešćenog uma"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *