Home»Muzika»Dino Jelusić: Da se razumemo… nisam pevač Whitesnakea, nemam pojma koja će biti moja uloga u bendu

Dino Jelusić: Da se razumemo… nisam pevač Whitesnakea, nemam pojma koja će biti moja uloga u bendu

3
Shares
Pinterest Google+
Dino Jelusić/ Photo: youtube.com  porintscreen
Dino Jelusić/ Photo: youtube.com porintscreen

Hrvatski muzičar Dino Jelusić prošle godine je promovisan u novog člana grupe Whitesnake. U razgovoru za podkast “Inkubator”, on je pojasnio zašto ne želi da bude pevač nijednog poznatog benda.

– Da se razumemo, ja nisam pevač Whitesnakea… Koverdejl je mene čuo kao pevača, i to mu je bilo “vau”, ali je primetio da ja znam da sviram. Ko god razume šta se događa, razume zašto ja idem tamo. S druge strane, meni to odgovara. Ja ne želim da budem pevač Whitesnakea, ne želim biti pevač niti jednog popularnog benda… Mene je život doveo u situaciju da ja neke stvari moram da napravim dok se neke druge ne reše… Nikada nećeš biti legenda ako si ušao u neke tuđe cipele – rekao je Jelusić, pa dao i primer:

NOVI ČLAN WHITESNAKE DINO JELUSICK ZA HEADLINER: JEDAN JE ŽIVOT… BOLJE GA PROVESTI HVATAJUĆI SNOVE NEGO ŽIVETI TEK TOLIKO DA ŽIVIŠ

– Pol Rodžers je zamenio Fredija Merkjurija… Pol Rodžers i Dejvid Koverdejl su moja dva najdraža pevača… Pol Rodžers je stvarno kul, ali on je “drugi pevač u Queenu”. Tačka. Sve je stvorio Fredi Merkjuri. Zato je Fredi Merkjuri legenda. Ti kada uđeš kao drugi pevač u neki bend možeš da pevaš 10 puta bolje, on je bio taj koji je sve započeo – rekao je Jelusić.

DINO JELUSIĆ: ČESTITAJU MI ULAZAK U WHITESNAKE KAO DA SAM DOBIO NAGRADU ZA ŽIVOTNO DELO…

Dino za sada ne zna šta će tačno raditi u grupi Whitesnake, koji će ovog leta nastupiti i u Beogradu i Zagrebu.

– Meni probe počinju za dva meseca. Ja sam napisao Koverdejlu poruku: “Koja je moja uloga u bendu? Glupo je, ljudi mi dolaze, čestitaju… Predstavio si me kao pevača, svi znaju da si ti pevač… Daj malo, pojasni neke stvari?” A on mi je napisao: “Samo ti ne brini…”. Sada čekam kući. Znam sve te pesme, videćemo… To će biti veoma zanimljiva vožnja. Biće nas sedam na pozornici – rekao je Dino Jelusić.

Previous post

Grupa Koikoi održala svoj prvi veliki koncert u Amerikani i priredila pravi audio-vizuelni spektakl...

Next post

Posao veka... Universal preuzeo katalog Elvisa Prislija, o ceni niko ni da zucne

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *