Dejv Mastejn: Ako vam se ne sviđa ono što govorim na bini… je*ite se, šta ćete onda na koncertu Megadetha?

0
64
Dejv Mastejn/Photo: Gibson promo
Dejv Mastejn/Photo: Gibson promo

Lider Megadetha Dejv Mastejn nema razumevanja za ljude koji se protive njegovom zezanju na sceni, rekavši da u tom slučaju ne bi ni trebalo da prisustvuju koncertima njegovog benda.

Šezdesetogodišnji gitarista i pevač, koji ima istoriju otkačenih političkih ispada, dao je svoje komentare tokom nastupa Megadetha ove sedmice u Broadmoor World Arena u Kolorado Springsu, kao deo “The Metal Tour of the Year” sa Lamb of God.

LAMB OF GOD OBRADILI LEGENDARNU STVAR MEGADETHA “WAKE UP DEAD”, MASTEJN ODUŠEVLJEN…

Kako premosi blabbeermouth.net, Mastejn je rekao:

– Poslednjih nekoliko večeri sam prilično pričao sa bine. Prošlo je mnogo vremena, i svi smo jedva čekali muziku uživo. A postoje neki ljudi koji su se bunili zbog nekih stvari koje sam govorio sa bine. I pomislio sam u sebi, ‘Pa, ako ti se ne sviđa ovo što govorim, zašto si na koncertu Megadeth?’ Ako ti se ne sviđa ono što govorim, jebi se. Prvi amandman, zar ne? Sloboda govora. Jebi se. To ja kažem. Ne primaj se na svakakva sranja koja neko izgovori.

DEJV MASTEJN NA KONCERTU MEGADETHA ODRŽAO BUNTOVNI GOVOR: NOŠENJE MASKI JE “MEDICINSKA TIRANIJA”

Samo dva dana ranije, tokom koncerta Megadetha u nedelju, 10. aprila u Tuson areni u Tusonu u Arizoni, Mastejn je rekao da se pre tri decenije “popiškio na pod” kupatila Bele kuće. Muzičar, koji je otišao u Belu kuću 1992. godine sa kampanjom “Rock The Vote”, rekao je publici da je ponosan što predstavlja metal zajednicu, pre nego što je dodao:

– Kada sam otišao u Beloj kući, bio sam tako ponosan što sam mogao da odem gore i kažem, ‘Jebi se. Misliš da smo glupi? Nismo glupi, drkadžije.’ Inače, kada sam ušao u Belu kuću, ušao sam u kraljevsko, kako god se to jebote zove, kupatilo Bele kuće, i upišao sam se na pod. Morao sam. Morao sam.

Megadethov novi album, “The Sick, The Dying, And The Dead”, trebalo bi da se pojavi 8. jula. Nastavak “Distopie” iz 2016. uključuje obradu pesme “Police Truck” Dead Kennedisa i “This Planet’s On Fire” Semija Hagara. koja uključuje i vokale samog Hagara.

HL/Izvor: blabbermouth.net

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime