Home»Muzika»Koncertom u klubu Fest Marko Mendoza poručio – Viva La Rock!

Koncertom u klubu Fest Marko Mendoza poručio – Viva La Rock!

6
Shares
Pinterest Google+
Marko Mendoza/ Photo: AleX
Marko Mendoza/ Photo: AleX

Evropska turneja Marka Mendoze, nekadašnjeg člana bendova Whitesnake, Thin Lizzy i The Dead Daisies i jednog od najistaknutijih bas gitarista rokenrola, počela je sinoć u prepunom zemunskom klubu Fest.

Marko je u Beograd došao sa bendom koji sada čine Kajl Hjuz (bubnjevi) i Ivan Keler, koji je zamenio dosadašnjeg gitaristu Tomija Džentrija. Mladom hrvatskom gitaristi to je bio prvi nastup kao člana Mendozinog benda i moramo priznati da se sasvim dobro snašao.

Posted by Klub Fest on Wednesday, 13 April 2022

Kako smo saznali, bend će u ovoj postavi biti do kraja evropske turneje koja obuhvata oko 30 koncerata.

Mendoza je svirku počeo numerom “Viva La Rock” sa istoimenog aktuelnog izdanja koje i promoviše na ovoj turneji, a svirao je i pesme koje je radio sa Thin Lizzy i Tedom Nudžentom, kao i obradu “Give Peace A Chance” Džona Lenona.

Mooncage/ Photo: AleX
Mooncage/ Photo: AleX

Za zagrevanje publike sinoć je bio zadužen sjajan beogradski rok bend Mooncage. Onima koji su došli u Zemun samo na Mendozin nastup, možemo da poručimo – propustili ste odličnu svirku Mooncagea.

Mooncage

Previous post

Vreme je. Vidimo se na drugoj strani... Novi trejler za četvrtu sezonu serije "Stranger Things" već videlo 9 miliona ljudi

Next post

Nik Mejson, pred koncert 1. juna u Belexpo centru, objasnio najvažniju razliku između Pink Floyda i mejnstrima

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *