Home»Muzika»Rehab po Debi Hari…. Spas od pakla droge pronašla u iglama… za pletenje

Rehab po Debi Hari…. Spas od pakla droge pronašla u iglama… za pletenje

4
Shares
Pinterest Google+
Debi Hari/Photo: press promo
Debi Hari/Photo: press promo

Debi Hari, legendarna pevačica grupe Blondie, dugo godina se borila sa zavisnošću od heroina i bila je jedna od najpoznatijih umetnica koja je prošla pakao drogiranja.

Ipak, uspela je da se promeni i tokom godina utehu i spas od drogiranja pronašla je u – pletenju. I sada, kad ponovo krene na turneju, poneće i svoje igle za pletenje.

DEBI HARI JE “KRIVA” ZA JEDNU JEDINU STVAR KOJA VREDI U FILMU “SUICIDE SQUAD”

U razgovoru s Džonijem Marom za novine The Big Issue, Debi je rekla:

– Znatiželjna sam kako ću reagovati kada ponovo krenem na turneju, budući da nisam bila na turneji već nekoliko godina. Morala sam da promenim ponašanje tokom godina, a ponašanje je jako teško promeniti. Na turneji ću raditi ono što bi radile žene na frontu tokom Francuske revolucije. Sedeću negde u miru, plesti i ljuljati se napred-nazad. To je ono što ću sigurno raditi. Sa sobom ću poneti svoje igle za pletenje.

RASTURILA IH I PONOVO SASTAVILA… NA SVOJ NAČIN: 10 NAJBOLJIH COVERA SVIH VREMENA DEBI HARI & BLONDIE

Danas 76-godišnja Debi Hari je već ranije otkrila da je prestala da uzima droge jer joj je zapravo najveći problem bio da nabavi drogu ali je i priznala da ne mora da ide na rehabilitaciju kako bi se očistila jer se jednostavno umorila od truda koji je bio potreban za nabavku narkotika.

Debi Hari/Photo: facebook@DebbieHarryFanPage
Debi Hari/Photo: [email protected]

Tako je u jednom intervjuu još 2020. godine izjavila:

– Droge su smešna stvar. Ono što me odvratilo od uzimanja droge bilo je to što sam stalno morala da je nabavljam. Kakva je to bila muka. Bilo je to na neki način puno radno vreme i gubljenje vremena. Postalo je već neprijatno. Na moju sreću, uspela sam dobro da podnesem povlačenje i prestanak drogiranja.

NIJE ODMAH BILA BLONDI… OVO JE PRVI ALBUM KOJI JE SNIMILA DEBI HARI SA HIPI BENDOM THE WIND IN THE WILLOW… I NIJE BAŠ SLAVNO PROŠAO

Ispričala je i da danas mnogo više brine o svom zdravlju, vežba dva puta nedeljno i na dijeti je koja podrazumeva sirovu hranu. Misli da je starenje strašno jer oseća da nije zadovoljna svojim životom.

– Još postoji određeno nezadovoljstvo i beznađe. To se menja iz dana u dan.

U KOLIMA SA SERIJSKIM UBICOM… DEBI HARI I DALJE PROGANJA NOĆNI SUSRET SA TEDOM BANDIJEM

Kada je započela svoju karijeru, Debi je priznala da je bila puno rezervisanija na pozornici.

– U stvarnom životu bila sam stidljivija i opreznija. Kada sam počela da nastupam bila sam rezervisana, šarmantna i seksi, a onda sam shvatila da moram sve da zgrabim. Morala sam da zgrabim publiku, privučem njihovu pažnju. U momentu kada sam to shvatila, više nije bilo povratka.

HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Pravo u metu... Reditelj "Niskih strasti" tvrdi: Problem Holivuda je što je izbacio seks iz filmova

Next post

40 godina baklja rokenrola gori u Požarevcu... Otvoren konkurs za 40. Majsku gitarijadu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *