Dočekasmo… “Breaking Bad” dvojac se vraća, kažu biće “krvavo i bolno”

0
113
Breaking BAd/Photo: promo
Breaking BAd/Photo: promo

U okviru panela za dodelu nagrada koji je organizovao Deadline, koautor serije “Better Call Saul” Piter Guld potvrdio je ono što su fanovi serije već uveliko pretpostavljali: ponovno okupljanje likova iz “Breaking Bad”.

ODABRANA NAJBOLJA TV SERIJA SVIH VREMENA… “BREAKING BAD” ISPRED “SOPRANOVIH” I “IGRE PRESTOLA”

Volter Vajt – Brajan Krenston, i Džesi Pinkmen – Aron Pol, pojaviće se u poslednjoj sezoni serije “Better Call Saul”.

– Vraćaju se – rekao je Guld, iako nije precizirao koliko će uloge biti istaknute. Vest je kasnije potvrđena na Twitter nalogu “Better Call Saul”.

Iako je malo verovatno da će Krenston i Pol doprineti više od kameo pojavljivanja, oba glumca su održala bliske veze sa “Breaking Bad” svetom, tako da se činilo da je povratak uvek otvorena opcija.

Upozorenje – ostatak teksta sadrži spojlere:

S obzirom da poslednja epizoda “Breaking Bad” ostavlja prostora za nagađanje da je Volter Vajt umro, može se pretpostaviti da ćemo Voltera i Džesija u poslednjoj sezoni “Better Call Saul” gledati na početku njihovih kriminalnih karijera – u drugoj sezoni imaju posla sa Solom Gudmanom, koga glumi Bob Odenkirk. U ovom trenutku, Sol – Džimi Mekgil – je već dobro pozicioniran u svojoj karijeri advokata kriminalaca, što je tačka koju još nije dostigao u “Better Call Saul”.

ENTONI HOPKINS BINDŽOVAO “BREAKING BAD”, PA NAPISAO NEVEROVATNO PISMO GLAVNOM GLUMCU…

Fanovi primećuju da ovo nije prvi put da su Krenston i Pol ponovili svoje uloge. Pol je vodio Netfliksov “El Camino: A Breaking Bad Movie” još 2019. godine. Krenston se pojavio u tom filmu tokom produžene sekvence flešbeka.

Poslednja sezona od trinaest epizoda “Better Call Saul” podeljena je na dva dela, a prva polovina počeće sa prikazivanjem 18. aprila. Premijera druge polovine je u julu. Odenkirk obećava da će poslednja sezona biti “krvava i bolna”.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime