Home»Muzika»Za sve koji nisu bili, prenosimo delić atmosfere sa Magnificovog koncerta u Domu omladine Beograda (fotoreportaža)

Za sve koji nisu bili, prenosimo delić atmosfere sa Magnificovog koncerta u Domu omladine Beograda (fotoreportaža)

4
Shares
Pinterest Google+
Magnifico/ Photo: Belkiša Abdulović
Magnifico/ Photo: Belkiša Abdulović

Poznati ljubljanski kantautor Robert Pešut – Magnifico nastupio je prošlog vikenda u Domu omladine Beograda, u okviru Urban Sessions koncepta, u organizaciji Centra beogradskih festivala – CEBEF.

Magnifico je održao koncert sa još šestoro izuzetnih muzičara i svojim energičnim nastupom atmosfera je u pravom smislu bila izuzetna, uz raspoloženu i razigranu publiku koja je horski pevala brojne hitove, među kojima su “Pukni zoro”, “Samo malo”, “Cici Mici”, “Hir Aj Kam Hir Aj Go”…

Upravo ovim beogradskim koncertom Magnifico je započeo svoju ovogodišnju turneju, a kako je istakao, za njega Beograd ima poseban značaj.

Magnificove pesme su sastavni deo ne samo balkanske filmografije, kao što su “Senke nad Balkanom”, “Montevideo, Bog te video” i “Hotel Beograd”, već i popularnih američkih serija “CSI Miami” i HBO španske serije “Foodie Love”.

Previous post

Nema knjižicu, ali ima ozbiljne fanove u komšiluku... Konstrakta oduševila nastupom na HRT-u, umesto jednog lavora, sada ih je - pet!

Next post

Poslušajte "Svemir", novi singl kikindskog benda DrvoTruo

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *