Ozi Ozborn otkrio da je završio novi album, a na njemu – ekipa snova… samo jedan nije hteo

0
131
Oglasi
Ozi Ozborn/Šhoto: instagram screenshot
Ozi Ozborn/Šhoto: instagram screenshot

Ozi Ozborn potvrdio je da je njegov novi album završen. Nastavak albuma “Ordinary Man” iz 2020. trebalo bi da izađe ove godine.

OZI OZBORN: BOLJE JE BITI FIN NEGO BITI SE*ONJA… DA BI BIO SE*ONJA MORAŠ DA IMAŠ MNOGO DOBRO PAMĆENJE

Deleći fotografiju na društvenim mrežama, Ozi je npaisao:

“Tako sam srećan što mogu da obavestim sve da sam završio svoj novi album ove nedelje i isporučio ga svojoj izdavačkoj kući Epic Records.

“Podeliću sve informacije o albumu i njegovom predstojećem izdanju sa vama u narednih nekoliko nedelja”, dodao je on.

Očekuje se da će nastavak albuma “Ordinary Man” iz 2020. godine biti objavljen pre kraja aprila, prema finansijskom planu koji je objavio Sony na kraju prošle godine.

Prošlog decembra, Ozbornov producent i gitarista Endrju Vat rekao je da su on i njegove kolege iz benda “otprilike na pola puta” snimanja novog albuma. U novom bendu, objasnio je Vat, nastupa Ozborn na vokalu, on na gitari i Robert Truhiljo (Metalika) na basu, a pokojni Tejlor Hokins (Foo Fighters) i Čed Smit (Red Hot Chili Peppers) su delili bubnjarske dužnosti.

OZI OZBORN: LEMI JE BIO MOJ LIČNI “BOG ROCKA”, BIO JE ONAJ MOMAK KOJI “PUCA IZ KUKA”…

Poslednjih nedelja, Smit je takođe potvrdio da se na albumu pojavljuju Daf Mekegann iz Guns N’ Roses, Erik Klepton, Džoš Hom i Majk Mekrejdi iz Pearl Jama. Smit tvrdi da je Ozi takođe pokušao da ubedi Džimija Pejdža da učestvuje u projektu, ali se to ipak nije dogodilo.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime