Home»Muzika»Hit serija, hit i muzika… i to puta dva: Stigla izdanja “Bridgerton Season Two (Soundtrack)“ i “Bridgerton Season Two (Covers)“

Hit serija, hit i muzika… i to puta dva: Stigla izdanja “Bridgerton Season Two (Soundtrack)“ i “Bridgerton Season Two (Covers)“

4
Shares
Pinterest Google+
Bridgerton/Photo: Netflix promo
Bridgerton/Photo: Netflix promo

Druga sezona hit serije “Bridgerton“, koja je osvojila gledaoce širom sveta, konačno je dostupna, a uz nju objavljena su i dva nova muzička izdanja – “Bridgerton Season Two (Soundtrack From The Netflix Series)“ i “Bridgerton Season Two (Covers From The Netflix Series)“.

NETFLIX ZVANIČNO OBJAVIO: OVO JE NAJPOPULARNIJA SERIJA SVIH VREMENA…

Za soundtrack album, koji sadrži 19 potpuno novih originalnih kompozicija, bili su zaduženi muzički supervizor serije Dđastin Kamps i nagrađivani kompozitor Kris Baures. Oni su uspeli da dramu koja se dešava u epohi začine svežim numerama koje donose osećaj modernog doba, ali su istovremeno čvrsto u službi radnje.

Bridgerton Season Two (Soundtrack From The Netflix Series)_Cover Artwork
Bridgerton Season Two (Soundtrack From The Netflix Series)_Cover Artwork

Prva sezona premijerno je prikazana 2020. godine na Netflix platformi i već u samom startu zaradila je brojne pohvale kako publike, tako i kritičara. “Bridgerton“ je romantična, skandalozna i zamršena serija koja slavi vanvremenske vrednosti prijateljstva, porodice koje pronalaze svoj put i potragu za ljubavlju koja pobeđuje sve. Kreator serije je Kris Van Dusen, a glumačku postavu druge sezone čine Džonatan Bejli, Simon Ešli, Čaritra Čandran, Nikola Culan, Fibi Dejnevor i mnogi drugi.

ZVEZDA “BRIDGERTONA” NAPUSTILA SERIJU JER POSTAJE NOVI DŽEJMS BOND? KLADIONICE VERUJU DA JE UPRAVO ON SLEDEĆI 007

Pored soundtrack izdanja, objavljena je i kompilacija obrada popularnih numera koje su korišćene u samoj seriji, a u pitanju su orkestarske verzije pesama legendarnih muzičara iz poslednje tri decenije. Vitamin String Quartet obradio je numere “Stay Away“ (Nirvana) i “Dancing On My Own“ (Robyn), Kris Bauress bio je zadužen za stvaranje kreativnih varijacija pesama “Material Girl“ (Madona) i “Kabhi Khushi Kabhie Gham“ iz istoimenog bolivudskog filma koji je osvojio svet 2001. godine, a Duomo su doneli sveže verzije hitova kao što su “You Oughta Know“ (Alanis Morisset) i “What About Us“ (P!nk). Pored već navedenih autora, svoj doprinos izdanju dali su Hana V i Džo Rodvel, Stiv Horner i Midnite String Quartet. Oba muzička izdanja dostupna su na svim streaming servisima.

 

Previous post

"Who Killed The KLF?"... Zabranjeni film Krisa Etkinsa koji je razotkrio licemerje kultne grupe

Next post

Veliki open air koncert Massima u Nišu 28. maja... Muzičko putovanje od Dorijana Greja do malog kruga velikih ljudi

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *