Home»Muzika»Ukrajinka režirala novi spot Hariju Stajslu, snimanje počelo dan pred rat, a sad u jednom danu sakupili 20 miliona pregleda

Ukrajinka režirala novi spot Hariju Stajslu, snimanje počelo dan pred rat, a sad u jednom danu sakupili 20 miliona pregleda

4
Shares
Pinterest Google+
Hari Stajls/Photo: YouTube printscreen
Hari Stajls/Photo: YouTube printscreen

Engleski pevač Hari Stajls, bivši član grupe One Direction, objavio je spot za novu pesmu “As It Was”. Spot je režirala ukrajinska rediteljka Tanu Muino, a u jednom danu sakupio je više od 20 miliona pregleda na YouTubeu.

SVE O SEKSU I OSEĆAJU TUGE… HARI STAJLS UŽIVO PREDSTAVIO DVE PESME SA DRUGOG SOLO ALBUMA

Rad na spotu započeo kad i invazija na Ukrajinu Na spotu su počeli da rade 23. februara ove godine, a samo dan posle početka snimanja počeo je rat u Ukrajini.

– Snimanje spota bilo je gorko-slatko iskustvo. Živela sam najsrećnije dane svog života, a sledećeg dana je moja zemlja Ukrajina napadnuta. Možete zamisliti kakav je to emotivni haos bio. Moj tim i ja smo uložili puno ljubavi u ovaj spot – rekla je Muino.

Na svom je Instagramu napisala da joj ovaj video puno znači i da je to ostvarenje sna u ovim užasnim vremenima. Nije štedela komplimente pevaču, za kojeg je rekla da je sjajan, talentovan i zabavan.

HARI STAJLS POKRAO BITLSE? ŠTA VI MISLITE…

Osećaj zahvalnosti i zadovoljstva saradnjom obostran je, pa je tako Stajl o rediteljki imao samo reči hvale.

– Drugog dana snimanja počeo je rat, a Tanu Muino i njen saradnik Nikita Kuzmenko hrabro su se držali. Nisu hteli da prestanemo sa snimanjem.

Dodao je kako im se od srca zahvaljue na njihovoj snazi i na svoj ljubavi koju su uložili u spot.

Previous post

Džilijan Anderson: Vratila bih se u "X Files", imam samo jedan uslov...

Next post

Potvrđeno... Smak 6. maja svira u Kragujevcu, a sada je otkriveno i ko je novi pevač kultne grupe

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.