Džilijan Anderson: Vratila bih se u “X Files”, imam samo jedan uslov…

0
326
Oglasi
X Files, sezona 11, promo
X Files, sezona 11, promo

Zvezda “Dosijea Iks”, Džilijan Anderson, bila je glasna o svom razočaranju kako su stvari ispale za Dejnu Skali u 11. sezoni serije, potvrđujući njenu nezainteresovanost da ponovi svoju ulogu u više navrata, ali je nedavno priznala da bi bila voljna da se vrati franšizi, ali samo ako bi došlo do potpune promene pisaca koji stoje iza projekta.

DŽILIJAN ANDERSON OTKRILA ZBOG ČEGA JE NAPUSTILA HOLIVUD: VIDELA SAM SVE NAJGORE I POBEGLA ODATLE ČIM SAM MOGLA

Pošto je prošlo skoro 30 godina otkako je publika prvi put upoznala Skali, Anderson veruje da bi koncept trebalo da se oživi novim kreativcima, inače bi ona samo održavala ideju od koje se već umorila.

– Osećam se kao neka “stara ideja”. Radila sam to, radila sam to toliko godina, a takođe se završilo tako nesrećno – rekla je Anderson za Variety. – Da bismo uopšte započeli taj razgovor o još jednoj sezoni, trebalo bi da postoji potpuno nova grupa pisaca i trebalo bi da se preda štafeta kako bi se osetilo da je to nešto novo i progresivno. Dakle, da, neću da se vraćam u prošlost.

THE TRUTH IS OUT THERE… OVO JE PRAVI RAZLOG ZBOG KOGA JE DEJVID DUHOVNI NAPUSTIO “X FILES” POSLE 7 SEZONA

Posle prvobitne serije koja se završava sa 9. sezonom, Anderson se vratila u filmu iz 2008. godine, a zatim je usledila sezona 10 – 2016. i sezona 11 – 2018. Uprkos uzbuđenju koje je okruživalo sve ove povratke, poslednja sezona je otkrila da je Vilijam, Skalin sin, bio rezultat testova i veštačke oplodnje od strane Pušača, a ne od vanzemlajaca ili Foksa Moldera.

X-files/Promo
X-files/Promo

Ne samo da su fanovi bili razočarani ovim otkrićima, već je i sama Andersonova  na Twitteru posle otkrivanja Vilijamovog pravog oca objavila: “Oh, bože, da li me ikad čuješ”, pored GIF-a njenog lika, naizgled podržavajući kritike obožavalaca na tretman voljenog lika.

ZVEZDE SERIJE “X-FILES” SE FOTKALE ZAJEDNO, FANOVI NA IVICI ŽIVACA: HAJDE, SNIMITE NASTAVAK, ILI SE VENČAJTE VEĆ JEDNOM…

Uprkos tome što se kasnije otkriva u putanji njenog lika, Skali je svakako ostavila veliki trag kod kod gledalaca.

– Mislim da je to bilo više samo: “Ovo je žena koju nisam ranije video na televiziji, ona je tako jedinstvena” – kaže Andersonova.

Dok se Skali u to vreme smatrala progresivnom figurom, Anderson je ipak priznala:

– Očekivalo se da idem iza Dejvida Duhovnija kada bi naši likovi došli do ulaznih vrata ljudi koje smo istraživali. Bilo je stvari protiv kojih sam se pobunila.

Kreator serije Kris Karter se ranije osvrnuo na zabrinutost fanova u vezi sa tim otkrićima iz 11. sezone, ali je takođe nagovestio da možda nismo videli kraj serije, sa ili bez Andersonove.

STIŽE NOVI “X FILES”, ALI BEZ MOLDERA I SKALI? DISNEY PLANIRA NASTAVAK KULTNE SERIJE…

HL/Izvor: comicbook.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime