Umetnica je zdravija nego ikad… Konstrakta potpisala za legendarni Virgin, “Mekano” i “Nobl” već dostupni na streaming servisima

0
208
Oglasi
Konstrakta/Press Photo credit VMLAS
Konstrakta/Press Photo credit VMLAS

Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije i trenutno jedna od najaktuelnijih artistkinja u regionu, Konstrakta, od danas započinje saradnju sa lokalnim entitetom svetske etikete Virgin Music Label & Artist Services, koji u Srbiji posluje rame uz rame sa regionalnim kancelarijama Universal Music. Ovom prilikom, Virgin otpočinje partnerstvo sa etiketom Gruvlend!, koja stoji iza Konstrakte, ali i Zemlje Gruva, sa kojom će takođe sarađivati na polju digitalne distribucije muzike.

BILLBOARD CROATIA SONGS, TOP LISTA O KOJOJ SE PRIČA… KONSTRAKTA U HRVATSKOJ “OPRALA” JALU, BUBU, SENIDAH I OSTALU “BRATIJU”

Jedna od favorita na ESC 2022. od sada će imati podršku u distribuciji svog dosadašnjeg kataloga, kao i predstojećih izdanja i nove muzike. U okviru saradnje, već danas su na streaming servise dodati singlovi “Mekano” i “Nobl”, oba predstavljena kroz “Triptih”, i dostupni su slušaocima na teritoriji Srbije i globalno.

– Veoma smo zadovoljni što je Konstrakta postala deo Virgin porodice i što ovom prilikom započinjemo partnerstvo sa Gruvlendom! Kao najveći izdavač na svetu, sa Konstraktom imamo velike planove i sigurni smo da ćemo kroz naš premium servis digitalne distribucije imati fantastične rezultate. Ovo je samo deo naše regionalne strategije rada sa autorima i izvođačima za koje smatramo da su posebni – navodi Nikola Jovanović, Vice President of Virgin Music Label & Artist Services, Western Balkans.

Konstrakta/Press Photo credit VMLAS
Konstrakta/Press Photo credit VMLAS

– Gruvlend! je dobio svoje partnere koji mogu da obezbede dovoljno transparentnu i bogatu poslovnu praksu u sve komplikovanijem svetu digitalnih medija. Doći do mogućnosti koja obezbeđuje celokupno muzičko poslovanje i tako ostavlja mesta za kreativni rad i stvaralaštvo je za nas bilo najbolje rešenje. Nadamo se dobroj saradnji sa ovom kućom u budućnosti – rekao je Milovan Bošković iz Zemlja Gruva.

I PATRIJARH PORFIRIJE PROKOMENTARISAO KONSTRAKTINU PESMU… I ŠTA ĆEMO SAD?

Virgin Music Label & Artists Services je krajem prošle godine proširio svoje poslovanje u Srbiji i regionu otvaranjem novog entiteta pod novom i nezavisnom upravom, sa ciljem da pruži vrhunske i fleksibilne usluge najproduktivnijim preduzetnicima muzičke industrije i nezavisnim talentima u svetu. Inspirisan etičkim načelima legendarne izdavačke kuće Virgin Records, Virgin Music Label & Artist Services je pokrenut kako bi umetnicima pružio globalna rešenja, sa već oformljenim timovima na vodećim svetskim muzičkim tržištima, uključujući SAD, Japan, Veliku Britaniju, Nemačku, Francusku, Australiju i Latinsku Ameriku, i novootvorenim tržištima koja će se dogoditi u narednim mesecima.

KAD KRALJICA PITA “KOJA LI JE TAJNA ZDRAVE KOSE MEGAN MARKL…” POGLEDAJTE SNIMAK ZBOG KOJEG SE SVET VALJA OD SMEHA

Izdanje “Mekano” je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://konstrakta.lnk.to/mekano

Izdanje “Nobl” je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://konstrakta.lnk.to/nobl

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime