Home»Muzika»Foo Fighters otkazali kompletnu turneju posle smrti bubnjara Tejlora Hokinsa: Vreme je da tugujemo, da se zbližimo sa svojim voljenima…

Foo Fighters otkazali kompletnu turneju posle smrti bubnjara Tejlora Hokinsa: Vreme je da tugujemo, da se zbližimo sa svojim voljenima…

5
Shares
Pinterest Google+
Foo Fighters/Photo: promo
Foo Fighters/Photo: promo

Foo Fighters su danas otkazali sve svoje predstojeće koncerte na turneji zbog smrti bubnjara Tejlora Hokinsa prošle nedelje.

“Žao nam je i delimo razočarenje što se nećemo videti kako je planirano”, napisao je bend na društvenim mrežama. “Umesto toga, hajde da iskoristimo ovo vreme da tugujemo, da se izlečimo, da se zbližimo sa svojim voljenima i da cenimo sva sećanja koja smo napravili zajedno”.

Bend koji predvodi bivši član Nirvane Dejv Grol – koji je prošle godine uvršten u Kuću slavnih rokenrola – trebalo je da započne produženu američko-evropsku turneju na Beale Street Music Festivalu u Memfisu 29. aprila, a trebalo je da usledi Nju Orleans džez festival nekoliko dana kasnije. Datumi u Sjedinjenim Državama određeni su do 27. maja u Bostonu, pre nego što je trebalo da dođu u Evropu na tri nedelje.

KOLUMBIJSKE VLASTI: TEJLOR HOKINS JE U TRENUTKU SMRTI U ORGANIZMU IMAO 10 PSIHOAKTIVNIH SUPSTANCI

Hokins je pronađen mrtav u petak u hotelskoj sobi u Bogoti u Kolumbiji, gde je bend bio na turneji. Imao je 50 godina. Nije objavljen nijedan zvanični uzrok smrti, ali preliminarna “forenzička medicinska studija” kolumbijskih zvaničnika pokazala je da u je njegovom organizmu bilo10 supstanci, uključujući antidepresive i opioide.

HL/Izvor: deadline.com

Previous post

Održan osmi 2Hot4Stage Festival urbane kulture

Next post

40 godina kultne serije "Priče iz majstorske radionice"... Šta bi danas rekao Života?

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.