Seljačka buna + Hadži Prodane Duše + Sanitarium na Festivalu Vračar Rocks 1. aprila u Božidarcu

0
33
Vračar Rocks Festival, promo
Vračar Rocks Festival, promo

U petak 1. aprila u Božidarcu, na Festivalu Vračar Rocks, nastupiče bendovi Seljačka buna, Hadži Prodane Duše i Sanitarium.

Seljačka buna je beogradski alternativni agrometal bend koju karakteriše hevi metal i hard rok zvuk, poznat po žestokim i energičnim nastupima i satiričnim i ironičnim tekstovima.

– Prvoaprilski beogradski koncert će biti prilika da publika čuje po prvi put pesme koje su nedavno izašle, uz sve ostale dobro poznate hitove. Dajte samo slanine i bela luka – poručuju članovi benda uz poziv na opštonarodno veselje, do sada (verovatno) neviđenih razmera.

Bend Hadži Prodane Duše posle skoro tri godine ponovo nastupa u Beogradu.

– Naš poslednji koncert u Beogradu je bio 2019. godine na Beer festu. Prilično smo ushićeni zbog toga, malo nas je, kao i sve, pandemija usporila, ali je vreme da se nadoknadi propušteno. Nadamo se da se publika u Beogradu uželela nas, koliko smo mi njih – kažu Hadži Prodane Duše.

Bend Hadži Prodane Duše je osnovan 2009. godine, a poznat je po duhovitom i satiričnom pristupu životnim temama čime su se izdvojili kao jedan od originalnijih sastava na regionalnoj sceni. Posle pobede na 50.j jubilarnoj Zaječarskoj gitarijadi objavili su album “Racionalna manjina” za izdavačku kuću PGP RTS.

Bend Sanitarium je autorski alter- metal bend iz Beograda, osnovan 2016. godine. Jedan od najtrofejnijih bendova na našim prostorima. Pobednici su, između ostalog, na festivalima: Bunt rock festival 2022, 53. Zaječarska gitarijada po glasovima publike 2019 godine, Majska gitarijada 2017, Mobil music fest #2, Rokerijada 2020, Bass player festival 2017,  Rokerijada 2020. i drugih.

Bend je prepoznatljiv kao vizualno atraktivan i svirački prepoznatljiv bend, koji karakteriše čvrst zvuk, koji se za vrlo kratkom periodu nametnuo kao jedan od najoriginalnijih alter-metal bendova u regionu.

Program počinje u 20h, karte u preprodaji u Felix Shop, TC Sremska po ceni od 500 dinara, dok je cena ulaznice na dan kocerta 700 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime