Home»Life Story»Goran Bare progovorio o najtežem periodu u životu: Probudio sam se pored nje, a ona nije spavala nego je bila mrtva…

Goran Bare progovorio o najtežem periodu u životu: Probudio sam se pored nje, a ona nije spavala nego je bila mrtva…

4
Shares
Pinterest Google+
Goran Bare & Majke (OK Fest 2021)/ Photo: AleX
Goran Bare & Majke (OK Fest 2021)/ Photo: AleX

Goran Bare u poslednje dve godine živi dosta povučeno i vreme najviše provodi u svom stanu slušajući muziku i gledajući filmove, a fanovi mogu i da ga sretnu u šetnji Novim Zagrebom, gde trenutno živi. O svojim demonima i porocima pričao je u intervju koji je dao za Una TV gde se prisetio vremena kada je bio teški zavisnik od droge, periodu u kojem je bio u teškoj depresiji, a otvoreno je pričao i o svom 27-godišnjem sinu koga je dobio u braku sa suprugom Mirjanom koja je umrla od predoziranja.

TOTALNO ISKRENI GORAN BARE: LJUDI, PLJUSNITE SE MALO HLADNOM VODOM DA DOĐETE K SEBI…

Svašta je frontmen Majki doživeo u svojih 40-ak godina karijere, ali kaže kako mu je gubitak supruge s kojom je bio dve godine u braku bio najteži i posle toga lekari su mu dijagnostifikovali i maničnu depresiju.

– Žalim najviše za ženom. Ja sam tada doživeo nervni slom. Probudio sam se pored nje, ali ona nije spavala nego je bila mrtva pored mene i to me je tako slomilo da ne možeš izaći iz kreveta, ne zanima te ni dete ni roditelji i najviše bi voleo da te nema. Kad sam to osetio doktori su mi rekli da bolujem od manične depresije i onda dobiješ brdo tableta – ispričao je Bare u intervju i rekao kako je samo tog dana pre intervjua popio 27 tableta.

TO JE TAKO… NJEGOVA PRIČA… GORAN BARE SE U NOVOJ PESMI BORI SAM SA SOBOM, ZAROBLJEN U OKOVIMA

Sa sinom koji sada ima 27 godina nije toliko blizak, ali čuju se redovno i rekao je kako mu je sin završio dva fakulteta. Pričao je i o svađama s kolegama i tome kako se na ovoj estradi jedino nije posvađao s pokojnim Oliverom Dragojevićem i Arsenom Dedićem i dodao kako više nema nijednog prijatelja ni prijateljicu, jer su svi umrli.

HL/Izvor: vecernji.hr

Previous post

Gile pred dvostruki koncert Električnog orgazma u Kruševcu: 13 godina je prošlo, hvala vam što nas niste zaboravili...

Next post

Iron Maiden obeležili 40. godišnjicu albuma "The Number of the Beast"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *