Džared Leto otkrio: Thirty Seconds To Mars ima 200 novih pesama i objavićemo ih “pod hitno”

0
148
Oglasi
Džared Leto/Photo: YouTube printscreen
Džared Leto/Photo: YouTube printscreen

Frontmen benda Thirty Seconds To Mars, Džared Leto, kaže da je njegov bend napisao 200 novih pesama tokom izolacije i da će objaviti novi materijal “hitno”.

On je opisao globalno zatvaranje koje je pokrenuto radi borbe protiv Covida-19 kao “blagoslov” za njegov bend i kaže da je grupa iz Los Anđelesa napisala oko 200 pesama dok je svet bio “na pauzi”.

GITARISTA TOMO MILIČEVIĆ NAPUSTIO BEND 30 SECOND TO MARS

U razgovoru sa Zejnom Louom na Apple Music 1, muzičar/glumac, koji bi trebalo da igra ulogu Marvelovog antiheroja Morbijusa u predstojećem istoimenom filmu, sugerisao je da su on i njegov kolega iz benda i brat Šenon izašli iz najmračnijih dana pandemije sa “dva albuma, možda tri, vrednog materijala”.

– Koliko god to vreme bilo izazovno za toliko ljudi širom sveta i razorno za mnoge, bilo je i obrnuto – rekao je Leto. – Za mog brata i za mene, mislim da je to bilo kao da univerzum radi za nas ono što mi sami ne možemo da uradimo za sebe, gde je to bio prvi put da smo bili na jednom mestu toliko dugo otkako smo bili klinci. I to je bio blagoslov.

ROKERI ZA GINISA… 10 BENDOVA KOJI DRŽE SVETSKE REKORDE U… KOJEČEMU

I seo sam i počeo da pišem. Trebalo mi je mesec ili dva da uđem u ritam takvog rada. Ali napisali smo oko 200 pesama. I imamo možda dva albuma, možda tri, vrednog materijala. I počećemo da objavljujemo što pre. Mislim, stvarno odmah. Tako zaista uzbuđen – rekao je Leto.

Poslednji album Thirty Seconds To Mars, “America”, objavljen je u aprilu 2018. godine.

HL/Izvor: loudersound.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime