Home»Muzika»Proleter snimio one-take video spot za novi singl “Kažu da te ne zaslužujem”

Proleter snimio one-take video spot za novi singl “Kažu da te ne zaslužujem”

4
Shares
Pinterest Google+
Proleter/Photo: press promo
Proleter/Photo: press promo

Zagrebački bend Proleter poznat je po svom melodičnom zvuku punk rocka i pop punka. Njihov najnoviji spot snimljen je u popularnom zagrebačkom klubu Praćka. Sama jesma snimljena je u studiju DLR produkcija, dok je za miks i mastering zaslužan Mark Mrakovčić.

– “Kažu da te ne zaslužujem” je, posle “Korona”, “Druga prilika” i “Zbogom Proleter”, četvrti spot koji smo snimili i producirali sami. Montirao ga je, kao i dosad, naš basista Roland, a iza kamere su se izmenjivali on i njegova devojka Karla Kocić – kaže Antonio Mavrin, pevač benda.

– Dugo smo razmišljali o scenariju za ovaj spot, a kako uvek volimo da isprobavamo nove stvari, nekako smo došli na ideju da snimimo one-take video. Praćka nam je odmah pala na pamet, što zbog svoje idealne veličine i rasporeda koji su nam omogućili da u 3 minute stisnemo što više različith scena, što zbog toga što i sami često znamo tamo da izađemo vikendom. Snimati one-take video bio je poseban izazov jer, dok se kod klasičnih spotova snima svaka scena posebno, ovde smo apsolutno svi morali da zapamtimo svoje uloge i tajming, za što se posebno brinula Karla. Trebalo nam je nekoliko sati dok nismo dobili savršen snimak, ali bilo je jako zabavno. Ovim putem bismo se zahvalili Ivanu Gudleku (vlasniku kluba), Mariji Mihaljević (koja glumi fatalniu zavodnicu) i svim prijateljima koji su došli na snimanje –  poručio je Antonio.

Proleter trenutačno završava snimanje svog drugog albuma prigodno nazvanog “Druga prilika” koji su najavili istoimenim singlom. Nastavak je to priče koju su započeli sa prvim albumom “Život nije fer”. Proleter su Antonio (vokal i gitara), Roland (vokal i bas) i Tin (bubnjevi).

Pogledajte spot za “Kažu da te ne zaslužujem”:

Previous post

Post punk ikone Bauhaus snimili prvu novu muziku posle 14 godina... evo kako zvuči "Drink the New Wine"

Next post

Počeo KONTAKT, najveća muzička konferencija u regionu... Menadžeri prva tema, pričalo se o debi albumu Električnog orgazma, Nikola Vranjković održao sjajan koncert...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *