Home»Muzika»Apocalyptica se udružila s nekim od najvećih imena rock muzike i snimila novi singl… Poslušajte “I’ll Get Through It”

Apocalyptica se udružila s nekim od najvećih imena rock muzike i snimila novi singl… Poslušajte “I’ll Get Through It”

4
Shares
Pinterest Google+
ApocalypticaPhoto: promo
ApocalypticaPhoto: promo

Finski violončelo rok kvartet Apocalyptica ponovo se udružio sa jednim od najvećih imena rok muzike kako bi objavio njihov novi singl “I’ll Get Through It”. Pesma, koju je za bend napisala američka nagrađivana autorka Dajen Voren, uključuje Frenkija Pereza – gostujući vokal na albumu Apocalyptice “Shadowmaker” iz 2015. – kao i Gizera Batlera iz Black Sabbath na bas gitari. Pesma se može naći na svim digitalnim striming platformama.

Pesma je nastala posle posete Gizera i Frenkija njihovoj prijateljici Dajan, koja je već napisala pesmu “Not Strong Enough” za Apocalypticu, uključenu u njihovu ploču iz 2010. “7th Simphoni”.

– Frenki i ja smo bili u poseti mojoj prijateljici Dajan Voren u njenom studiju – ispričao je Gizer. – Pustila nam je ovu pesmu, rekavši da misli da će dobro funkcionisati sa Frenkijevim glasom. On je isprobao na licu mesta. Svidela nam se. Frenki je onda predložio da je pošaljemo Apocalyptici. Svidela im se, a ostalo je istorija.

APOCALYPTICA POČASTILA BEOGRAD ODLIČNIM KONCERTOM, OBEĆALI DA ĆE DOĆI PONOVO…

Perez deli isti osećaj entuzijazma od kada je prvi put čuo pesmu.

– Znao sam da je ova pesma posebna od trenutka kada je Dajan Voren odsvirala za Gizera i mene – kaže on. – Toliko, da sam već sledećeg dana uramio stihove sa sesije. Od tada mi vise na zidu. Ova pesma govori lirski, što je omogućilo iskrenu izvedbu. Muzički, nema bolje saradnje od Gizera i Apocalyptice da odnesu pesmu tamo gde zaslužuje. Osećam se veoma srećnim što sam deo toga.

ApocalypticaPhoto: promo
ApocalypticaPhoto: promo

“I’ll Get Through It” označava prvu saradnju između Apocalyptice i Pereza otkako je pevao na “Shadowmaker”, što je bilo pravo zadovoljstvo za članove benda, kaže Pertu Kivilaakso.

– Više smo nego oduševljeni radom sa našim velikim i talentovanim prijateljem Frenkijem Perezom – kaže on. – Prošlo je dosta vremena od naše prethodne saradnje na albumu i turneji “Shadowmaker”, a takođe čekamo da se vratimo na put sa njim ovog aprila širom Sjedinjenih Država – kaže Pertu i dodaje:

– “I’ll Get Through It” je smislena i lepa pesma neverovatnog trekstopisca Dajan Voren, sa kojom smo takođe imali zadovoljstvo da sarađujemo ranije. Jedva čekamo da vas da čujete konačni rezultat… ponovo se zaljubite u Frenkijev senzualan nastup, Gizerov potresno moćan bas i naša čela koja proganjaju kroz neizbežno prisustvo jakih ritmova i gruva. Nadamo se da ćete uživati u numeri koliko i mi! Biće sjajno da je izvodimo uživo.

Evo kako zvuči “I’ll Get Through It”:

HL/Izvor: blabbermouth.net

Previous post

Kit Ričards o Džegerovom solo albumu: To vam je kao "Mein Kampf", svi imaju tu knjigu, ali je niko nije pročitao

Next post

Srpski bendovi se obratili javnosti: Beer fest i dalje nije isplatio muzičare za prošlu godinu, prave se mrtvi...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *