Home»Muzika»Prvi veliki koncert benda KOIKOI u Amerikani 16. aprila…

Prvi veliki koncert benda KOIKOI u Amerikani 16. aprila…

4
Shares
Pinterest Google+
Koikoi/Photo: Nemanja Knežević
Koikoi/Photo: Nemanja Knežević

Bend KOIKOI će održati svoj prvi veliki koncert u Amerikani Doma omladine, 16. aprila sa početkom u 20h. Pažljivo osmišljen, režirani koncert biće isproduciran u skladu sa svim svetskim produkcionim standardima. Ovo je jedinstvena prilika za sve ljubitelje domaće indi rock/pop scene širom Balkana da prisustvuju originalnom audio-vizuelnom performansu koji bend priprema za svoju publiku.

Ovaj nesvakidašnji koncert predstavlja veliki iskorak i obeležiće novu fazu u razvoju benda koji će ovim koncertom prvi put izaći iz okvira klupske svirke i prikazati se u svom punom sjaju.

KOIKOI je sveže ime na šarolikoj i razigranoj beogradskoj muzičkoj sceni. Publici se prvi put predstavio 2019. godine na kompilaciji Hali Gali – platformi koja udružuje novu generaciju muzičara i publike neopterećenih pripadnošču pojedinačnim muzičkim žanrovima. KOIKOI su Marko Grabež, Ivana Miljković, Emilija Đorđević i Ivan Pavlović Gizmo – kreativci iz različitih vetrova lokalne scene sa jasnim zajedničkim ciljem stvaranja kvalitetnog indie rocka/popa, sa kojim odlučno popunjavaju prazninu među raskoši mainstreama i intime undergrounda, koja na čitavoj balkanskoj muzičkoj sceni predugo postoji.

Početkom 2021. godine KOIKOI postali su novi član porodice Mr. Moonlee, a rezultat je debitantski album “Pozivi u stranu”, koji će, tvrde iz produkcije, pisati istoriju indie–rock muzike u regionu.

BEOGRADSKI BEND KOIKOI PREDSTAVIO DEBI ALBUM “POZIVI U STRANU”

Ulaznice će se naći u prodaji od petka, 25. marta, a najbržih 50 fanova će imati prilike da sve do nedelje, 27. marta, dođu do kompleta od dve karte po promotivnoj ceni od samo 1.000 dinara. Nakon prodatih prvih 50 kompleta, od ponedeljka se nastavlja prodaja regularnih single ulaznica po ceni od 700 dinara. Svakih sledećih 50 karata povećavaće se cena za po 50 dinara dok ne dostigne cenu od 1.000 dinara. Ulaznice po ceni od 1.000 dinara biće u prodaji sve do dana koncerta kada će cena iznositi 1.200 dinara.

Koikoi/Photo: Nemanja Knežević
Koikoi/Photo: Nemanja Knežević

Povodom najavljenog početka prodaje karata poklanjamo najbržim čitaocima 2×2 karte koje se mogu preuzeti na biletarnici Doma omladine već tokom predstojećeg vikenda. Dovoljno je da vaš komentar na našoj FB stranici bude među prva dva…

Previous post

Bon Jovi objavili snimak iz Odese... Ukrajinci se pripremaju za odbranu uz njihov čuveni hit

Next post

Budimo svoji i budimo ljudi... Luxus Lord objavili novi singl i spot "Srce je stroj"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *