Sve što je propalo, možda je moralo… Nikola Vranjković objavio novu pesmu “Kad tuga pobedi bes”, uoči koncerta u Elektropioniru

0
103
Nikola Vranjković/ Photo: AleX
Nikola Vranjković/ Photo: AleX

Poznati srpski muzičar Nikola Vranjković, bivši član Block Outa, objavio je na svom YouTube kanalu novu pesmu “Kad tuga pobedi bes”, svoj prvi studijski rad posle albuma “Veronautika” (2017).

Gitaristi i pevaču Vranjkoviću u pesmi gostuje Dragutin Jakovljević, gitarista Galije, a spot za “Kad tuga pobedi bes”, koji svedeno prikazuje kamene zidove, temelje i ostatke naselja uz obalu i delimično potopljene, režirao je Milan Panić.

NIKOLA VRANJKOVIĆ: OSAMNAESTOGODIŠNJEM SEBI BIH PORUČIO DA IDE NA PECANJE KAD GOD MOŽE

Vranjković je još krajem 2020. godine najavljivao da radi na novoj pesmi “Kada tuga pobedi bes” koja se potom mogla čuti na YouTubeu kao snimak sa nekoliko prošlogodišnjih koncerata.

ELEMENTAL, OBOJENI PROGRAM, NIKOLA VRANJKOVIĆ, BOHEMIJA… OBJAVLJEN GLAVNI MUZIČKI PROGRAM KONTAKTA 2022 U BEOGRADU

Lagana, gorko setna, životnoispitujuća Vranjkovićeva pesma, između ostalog, donosi i stihove “te male oči ne prepoznaju rat, a rat je počeo sam od sebe”, kao i “nema vremena za Bog zna šta, posle toliko niskih udaraca, slamke i pojasevi svud oko nas, ali njih vide oni što traže spas”, uz konstataciju “sve što je propalo, možda je moralo…”.

Vranjković će u četvrtak 24. marta nastupiti u okviru Kontakt konrenecije, u beogradskom klubu Anti shop Elektropionira. Kako se može čuti od organizatora, ovaj koncert je već sada rasprodat.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime