Home»TV»Snima se...»Stiže novi “X Files”, ali bez Moldera i Skali? Disney planira nastavak kultne serije…

Stiže novi “X Files”, ali bez Moldera i Skali? Disney planira nastavak kultne serije…

4
Shares
Pinterest Google+
X-Files/promo
X-Files/promo

Od sredine 90-ih do ranih 2000-ih, ako ste imali problem sa stvarima koje se dešavaju noću, neobjašnjivim pojavama ili velikim vladinim zaverama, nije bilo boljeg dvojca koje biste mogli da pitate o čemu je reč od FBI agenata Foksa Moldera i Dejne Skali.

Zahvaljujući njima “X Files” je postala jedna od najintrigantnijih serija tokom decenije. Pa, sada bismo mogli da se vratimo u taj svet, iako Molder i Skali možda neće učestvovati. Najnovija ekskluziva Giant Freakin Robot iz njihovog pouzdanog i proverenog izvora kaže da je nova serija “X Files” trenutno u razvoju.

THE TRUTH IS OUT THERE… OVO JE PRAVI RAZLOG ZBOG KOGA JE DEJVID DUHOVNI NAPUSTIO “X FILES” POSLE 7 SEZONA

Detalji o ovoj seriji još su šturi, a serija je očigledno u vrlo ranoj fazi razvoja. Čini se da je malo verovatno da će se glavni glumci Dejvid Duhovni i Džilijan Anderson vratiti u seriju, iako je Duhovni nedavno izjavio da “nema ništa protiv ako Kris Karter to bude hteo”.

Ali s obzirom na novi talas sadržaja koji ovih dana gađa pre svega streamere, verovatnije je pokretanje sasvim nove serije s istim nazivom, ili nešto što bi trebalo da bude nastavak. Kako prenosi Giant Freakin Robot, više detalja znaće se uskoro.

DA LI ZNATE KAKO NAM SE SERIJA “X FILES” UVUKLA POD KOŽU? 

Serija “X Files” trajala je 11 sezona na Foxu – od 1993. do 2002. Serija koju je kreirao Kris Karter prati istrage Moldera i Skali koji često imaju zadatak da ispitaju čudne pojave koje bi mogle biti povezane sa natprirodnim događajima. Par Duhovni i Anderson je veliki razlog zbog kojeg je serija “radila posao”, ali nema dileme da je Karter Napravio fascinantnu seriju koja nas je, poput Moldera, zaista naterala da verujetemo da je “istina tamo negde”.

ZVEZDE SERIJE “X-FILES” SE FOTKALE ZAJEDNO, FANOVI NA IVICI ŽIVACA: HAJDE, SNIMITE NASTAVAK, ILI SE VENČAJTE VEĆ JEDNOM…

Novu seriju “X Files” verovatno bismo gledali na Disney+ ili Hulu kanalu. Naime, posle kupovine 21st Century Foxa, Disney sada poseduje prava na seriju. Sve je dakle u njihovim rukama i može da ode u više različitih pravaca.

HL/Izvor: giantfreakinrobot.com

Previous post

Zavisnost od heroina, alkohola, hrane, seksa, slave… Iskrena ispovest Rasela Brenda

Next post

Posle disco faze kao The Dee Gees, Foo Fighters postali heavy metalci Dream Widow...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *