Vil Batler iznenada objavio: Napustio sam Arcade Fire…

0
31
Vil Batler, Arcade Fire/Photo: wikipedia.org
Vil Batler, Arcade Fire/Photo: wikipedia.org

Vil Batler iz benda Arcade Fire tvitovao je kako više nije deo benda. Dugogodišnji multiinstrumentalista benda i mlađi brat vođe benda Vina Batlera objavio je sinoć na Twitteru kako od kraja prošle godine nije deo benda.

“Otišao sam krajem prošle godine, pošto smo završili novi album”, napisao je na Twitteru. “Nije postojao nikakav akutni razlog osim toga što sam se promenio – i bend se promenio – toekom poslednjih gotovo 20 godina. Vreme je za nove stvari”.

“Radim na novoj ploči, radim na muzici za predstavu Dejvida Adjmija (koja je tako dobra) i na nekoliko drugih projekata koji se probijaju”, nastavio je Batler. “Hvala svima koji su dolazili na Arcade Fire koncerte, kupovali ploče i voleli našu muziku. Znači mi puno da budem deo vaših života. Hvala ekipi, osoblju, menadžmentu, ljudima iz izdavačke kuće, bendovima, umetnicima i prijateljima koji su nam pomogli da živimo našu viziju toliko godina. Bend i članovi su i dalje moji prijatelji i porodica. Ja ću biti u blizini! Vidimo se!”, napisao je Batler.

Vil Batler pridružio se Arcade Fire krajem 2003. kada je multiinstrumentalista Brendan Rid napustio pozornicu tokom nastupa. Prvi put se pojavio na debitantskom albumu Arcade Fire, “Funeral” iz 2004., i od tada je dao doprinos na svakom albumu, uključujući predstojeći studijski album “WE”.

ARCADE FIRE SINGLOM “THE LIGHTING I, II” NAJAVILI IZLAZAK NOVOG STUDIJSKOG ALBUMA “WE”

Arcade Fire je prošle nedelje objavio novi singl “The Lightning I, II” koji najavljuje album “WE”. Vil Batler se ne pojavljuje u spotu u videu za “The Lightning I, II”, kao ni dugogodišnji multiinstrumentalista Rilard Rid Peri.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime