Home»Life Story»Eksl Rouz godinama je osećao da mu se nešto strašno desilo u detinjstvu, pa se podvrgao regresivnoj hipnozi… Bolje da nije

Eksl Rouz godinama je osećao da mu se nešto strašno desilo u detinjstvu, pa se podvrgao regresivnoj hipnozi… Bolje da nije

4
Shares
Pinterest Google+
Eksl Rouz/Photo: YouTube printscreen
Eksl Rouz/Photo: YouTube printscreen

Uspeh i slava benda Guns N’ Roses osamdesetih i devedesetih godina dugo su prikricali traumatičnu životnu priča njihovog frontmena, koga je jedan događaj u najranijem detinjstvu obeležio za ceo život.

Eksl Rouz bio je san mnogih žena, koje su mu se nudile “naširoko i naveliko”, a on je ponude obilato koristio. Tako su, prema njegovom priznanju, najsvetlije godine njegove karijere ostale u znaku grupnih orgija, razuzdanih žurki, velikih količina alkohola i uništenih hotelskih soba. Tuče, tužbe i neobuzdano ponašanje posledica su jednog užasnog postupka njegovog oca kada je Vilijam Brus Rouz, kako je pravo ime pevača, imao tek dve godine.

DEJV GROL OTKRIO KAKO MU JE I ZAŠTO EKSL ROUZ POKLONIO “NAJLEPŠU JE***U GITARU KOJU JE IKAD SVIRAO”

U intervju koji je Eksel dao kada je skupio hrabrost da javno govori o traumama, priznao je da ga je otac seksualno zlostavljao, te da je to ostavilo velike posledice na njegov život, karakter i ponašanje.

Eksl je traumatično ikustvo spoznao tek na regresivnoj terapiji, kontroverznom tipu hipnoze tokom koje ljudi mogu da ponovo da “prožive” zaboravljena iskustva iz rane životne dobi, ali i prošlih života.

SLEŠ SE PRISETIO PRVE SVIRKE SA EKSLOM ROUZOM: TEK TADA SAM SHVATIO DA POSTOJI MESTO GDE SE MUZIKA I VOKALI ZAISTA SUSREĆU I PRAVE MAGIJU

Majka ga je rodila sa 16 godina, a otac oteo kada je imao dve. Tada se i desilo zlostavljanje kojeg se pevač inicijalno nije sećao, sve dok na terapiji nije “oživeo” uspomene.

– Sećam se otmice, igle i užasnih trenutaka. Tata me je seksualno zlostavljao, a bio je grozan i prema mami. Zato i imam tako užasan odnos sa ženama i intimne odnose povezujem s moći – ispričao je frontmen Guns N’ Roses u intervjuu i istakao da je to razlog zašto je prema mnogim ženama sa kojima je vodio ljubav bio nasilan i grub.

HL/Izvor: blic.rs

Previous post

Kit Ričards otkrio: Pol Makartni mi je poslao poruku posle izjave da su Stones "blues cover band"...

Next post

Pesma kao dvosekli mač... Skunk Anansie objavili singl "Can’t Take You Anywhere"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *