Ako ste voleli “Homicide: Life on the Street” i “Wire”… Dejvid Sajmon ima novu seriju i naravno, tema je – kriminal u Baltimoru

0
138
We Own This City/Photo> printscreen
We Own This City/Photo> printscreen

Dejvid Sajmon ima još ponešto da kaže o policiji Baltimorea. Tvorac kultnih drama “Homicide: Life on the Street” i “Wire” ponovo se bori sa korupcijom BPD-a u novoj limitiranoj HBO seriji “We Own This City”. Premijera je 25. aprila na HBO Maxu, a sada je objavljen i prvi trejler.

ODABRANO 100 NAJBOLJIH TV SERIJA 21. VEKA… DA LI VAS IZNENAĐUJE PRVO MESTO?

Serija je adaptacija knjige istraživačkog novinara Džastina Fentona – “We Own This City: A True Story of Crime, Cops and Corruption”. Predstojeća serija prati narednika Vejna Džejkinsa (Džon Bernthal), koji je, prema sinopsisu, član jedinice u civilu koja se potpuno otela kontroli i počela da lovi i pljačka kako dilere droge, tako i obične građane.

We Own This City
We Own This City

Posljednji Sajmonov projekat bio je “The Plot Against America” (2020), a pre toga je radio na “The Deuce” (2017-19), “Show Me a Hero” (2015) i “Treme” (2010-13). Prošle godine povukao je produkciju serije iz Teksasa u znak protesta protiv gotovo potpune zabrane pobačaja u državi.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime