Dobrodošli u vintage-grunge univerzum… Prva svirka francusko-srpskog benda Pardon My French 26. marta u Kvaki 22

0
97
Pardon My French/Photo: press promo
Pardon My French/Photo: press promo

U subotu 26. marta, u 20.30 u Kvaki 22, prvi put će nastupiti francusko-srpski bend Pardon My French. Posle godinu i po dana rada u studiju, izlaze pred publiku sa petnaestak autorskih pesama, prožetih zvucima ritam-bas gitare, noise-rock violine i bubnja. Slušaćemo muško-ženski vokal koji provlači kroz tekstove scene iz života, na tri jezika.

– Na vama je da li ćete da skačete, vrištite ili plačete, ne znamo šta ćemo probuditi u vama, ne snosimo odgovornost, mi častimo i Pardon our French, ali ko izda – pizda!

Njihova muzika je bliža tami (baš kao i ime jedne od pesama), prožeta grubim post-punk garage zvukom, punim energije i melanholije. Pod uticajem Džeka Vajta, Nika Kejva i PJ Harvey, stvorili su sopstveni vintage-grunge univerzum, a na sceni se očekuje – ludilo.

Ovu zanilmjivu trojku čine Žan-Batist Demarinji, gitarista i vokal, rođen u Parizu, poznat i kao reditelj i osnivač francusko-srpskog pozorišta Le Studio u Beogradu. Pored njega, tu su Sandra Stojanović, vokal i violinistkinja, mis juga Srbije, i Benoa Pele, bubnjar koji živi u Belgiji, što čini da članovi često putuju. Tokom njihove turneje u Srbiji, koju započinju ovim koncertom, za bubnjevima ćemo imati prilike da slušamo Miloša Jovanova, iz Beograda.

Dođite da zajedno vidimo njihovo ludilo i šarm na sceni.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime